Ezen a héten a Használtalmán: iPhone pletykák, futball-vb, Apple videók és a többi

Tech Hírek   |   2018.06.17 - 17:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   2278
17. jún Ezen a héten a Használtalmán: iPhone pletykák, futball-vb, Apple videók és a többi

Összeszedtük a hét híreit, hogy semmiről se maradj le!

A most záruló hetünkben is több pletyka ütötte fel a fejét az iPhone-okról. Már hétfőn arról olvashattunk, hogy az idei 6,5 colos iPhone kisebb házat kap, mint az 5,5 colos elődje. Ráadásul egy későbbi hírünk alapján az is kiderült, hogy hamarosan a Lightning-csatlakozó is eltűnhet az almás mobilokról.

Az elemzők idén még legalább egy LCD-s iPhone érkezését várják, de az csak most derült ki, hogy a vállalat ettől a modelltől várhatja a legnagyobb sikert. Az okostelefonok mellett természetesen a Mac számítógépeket sem hanyagolja el az Apple, amire jó bizonyíték talán az ezen a héten feltöltött néhány rövid reklámfilm.

Azt is megtudtuk, hogy újabb védelmet kapnak az iPhone-ok az iOS 12 rendszerrel. A dolog szépséghibája, hogy a védelem még nem is aktiválódott, a hekkerek máris feltörték azt. Hihetetlen, hogy mennyire résen vannak a Grayshiftnél.

Okostelefon fronton egy igen megdöbbentő hírt is kaptunk a hét közepén. Ezúttal nem az Apple-ről, hanem a Samsungról pletykálják azt, hogy méregdrága telefont tervez a piacra dobni. A hír szerint 2019-ben már 600 ezer forintba is kerülhet a csúcs Samsung mobil.

Csütörtökön kezdetét vette a futball-világbajnokság, amely kapcsán több cikket is írtunk, hiszen Siri például komolyan felkészült az eseményre, és az Apple fotókurzusa is dobott néhány tippet a pillanatok megörökítésére. Azonban sajnos a hekkerek is kiemelt eseményként kezelték a bajnokságot.

Apple hírek:

Almás pletykák:

Tech hírek:

Hardver hírek:

Alkalmazások és játékok:

Tippek és trükkük:




Kommentek megjelenítése