Az iPhone-od is bekészült a vb-re!

Apple Hírek   |   2018.06.13 - 15:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   2221
13. jún Az iPhone-od is bekészült a vb-re!

A sör, chips és haverok kombó mellett az okostelefonod is kiváló partner lesz a meccsnézésekhez.

A holnapi Oroszország-Szaud-Arábia mérközéssel startol a 21. labdarúgó-világbajnokság, amelyet Oroszországban rendeznek. Az utolsó simitások mellett az Apple is felkészült, hogy az iPhone-unk is kiváló partner legyen a meccsekhez és a meccsek közötti szünetekhez.

Siri például betanulta a vb naptárját, hogy a mérkőzésekkel kapcsolatos kérdésekkel bombázhassuk az Apple asszisztensét. Persze az iPhone-unk hangja az esemény idejére sem tanult meg magyarul, így angol nyelven érdemes feltenni a következő kérdéseket:

  • Mikor játszik Franciaország és Ausztrália?
  • Mely csapatok vannak az A csoportban?
  • Ki van az angol csapatban?
  • Ki nyerte az Argentína-Izland meccset?

Az App Store-ban is nagy hangsúlyt fektetnek a világeseményre. A vb ideje alatt focis tippek, alkalmazások és játékok is kerülnek majd a rivaldafénybe. Továbbá arról is láthatunk majd egy útmutatót, hogy hogyan készíthetjük el a legjobb focis fényképet az iPhone-unkkal.

Az Apple TV alkalmazás is felkészül, de ennek előnyét csak az Egyesült Államokban és Kanadában élvezhetik majd.

A News alkalmazásban egyszerűen követhetjük az eseménysorozatot, ráadásul az eredményeknek is utánanézhetünk majd.

Még az Apple Music is felkészül. A cupertinóiak streaming szolgáltatása minden résztvevőből felkészül, így 32 ország legizgalmasabb előadóitól hallhatunk zenéket, amelyeket a futballisták gyűjtöttek össze.

A Podcastokban és az iBooks-ban egyaránt megjelenik a „The Beautiful Game” gyűjtemény, amelyben focival és a VB-vel kapcsolatos tartalmakat hallgathatunk és olvashatunk.

A futballvilág legnagyobb parádéjához már minden adott, amelyet egy iPhone nyújthat. Ráadásul már csak egy napot kell várnunk a kezdésig.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése