Apple / iPhone / iPad / Mac / szerviz regisztrációs feltételek

Mi az a HasznaltAlma szervizoldal és hogyan működik?

A HasználtAlma.hu szervizoldalán szeretnénk összegyűjteni Magyarország garanciális és garancián túli iPhone és Apple szervizeit.

Működés: A szervizoldalra történő regisztrálást itt vagy a szervizoldal alján található regisztrációs gombbal lehet elindítani. Miután a HasznaltAlma munkatársai megvizsgálták és elfogadták a regisztrációt, a szervizek saját admin felületet kapnak ahol állítani tudják az adatikat, elhelyezhetik a javítási árlista URL linkjét, és kitehetnek szerviz akciókat.

A rendszer a szervizeket alaphelyzetben közelségi sorrendben rendezi, de a felhasználók kereshetnek, szolgáltatás (Találkozópont vagy ingyenes termék bevizsgálás), szerviz értékelés, nyitvatartás, kedvezmény, vagy esetleg pontosabb távolságra az irányítószámuk megadásával.

Kizárólag csak a regisztrált szervizek, jogosultak a kedvezményes banner és hirdetési árakra a HasznaltAlma weboldalán, valamint kizárólag ezek a szervizek adhatnak fel szervizszolgáltatás apróhirdetést az oldalon. 

A bejelentkezett HasználtAlma tagok értékelhetik a szervizeket a javítás után. A szöveges értékeléseket a szervizek és a HasznaltAlma is megkapja e-mailben. Az értékeléseket ellenőrizzük. 

A szervizek a bannerekken és a szervizoldalon megjelenő reklámszövegben nem adhatnak meg akciós javítási árakat. 

A szerviz leellenőrzése és az éves dij kifizetése után a szerviz azonnal  felkerül a szervizoldalra és elkezdheti hirdetni az oldalon a szolgáltatásait, akcióit a szervizszolgáltatás kategóriában. 

Regisztrációs feltételek: A HasznaltAlma.hu szervizoldalára történő regisztráció éves díj köteles. A szerviznek nem lehet 4 csillagnál kevesebb a Google értékelése! 

Budapesti szerviz 60.000Ft+ÁFA/év 
Vidéki szerviz 30.000Ft+ÁFA/év.

Az éves regisztráció mellé ingyenesen adunk hirdetési Pontokat amivel az Apple szerviz, szervizszolgáltatás hirdetést vagy termék hirdetést tud feladni és kiemelni az apróhirdetések között az oldalon. 

Budapesti regisztráció mellé: 30.000Pont
Vidéki regisztráció mellé: 15.000Pont

Várjuk a vidéki és Budapesti Apple és iPhone szervizek, üzletek vagy találkozópontok jelentkezését az oldalon.

Köszönettel HasznaltAlma™

Kapcsolat

HasznaltAlma™
Tell: +36-30-393-5316
Viber/WatsApp/iMessage

szerviz@hasznaltalma.hu

Révai Károly
Tulajdonos 
Tell: +36-20-938-2292
Viber/WatsApp/iMessage
krevai@hasznaltalma.hu