Mi az a szervizoldal regisztráció

A HasználtAlma szervizoldalán megpróbáljuk összegyűjteni Magyarország Garanciális és Garancián túli Apple szervizeit és üzleteit.

A rendszer a szervizeket közelségi sorrendben rendezi, de a felhasználók kiválaszthatják a legjobb értékelést, pontosabb távolságot az irányítószámuk megadásával, nyitva tartást, vagy a lehetséges kedvezmények szerinti keresést.

A regisztrálást a szervizoldal alján található regisztrációs gombal lehet elindítani, vagy ITT.  Miután a HasznaltAlma munkatársai elfogadják a regisztrációt a szervizek saját admin felületet kapnak ahol ők tudják állítani az adatikat, esetleg kiírni akciókat, természetesen árak nélkül.

A bejelentkezett HasználtAlma tagok értékelhetik a szervizeket a javítás után. A szöveges értékeléseket a szervizek és a HasznaltAlma is megkapja e-mailben. Az értékeléseket természetesen minden esetben leellenőrzünk. Szeretnénk elkerülni a szervizek ok nélküli ledegradálását.

Minden Almás szervizt szívesen látunk és, ha leellenőriztük a szervizt akkor éves díj ellenében felkerülhet az oldalon a szervizek közé. 

Azok a szervizek akik fent vannak a szervizoldalunkon kedvezményes áron kaphatnak bannereket a HasznaltAlma weboldalán és kizárólag ezek a szervizek adhatnak fel szervizszolgáltatásról apróhirdetést. 

A szervizek sem a bannerekben sem a szervizoldalon megjelenő reklámszövegben nem adhatnak meg javítási árakat, az apróhirdetésekbe természetesen megadható a kedvezményes  javítási öszeg. A bannereken és a szervízoldalon szeretnénk elkerülni az ár versenyt.

 Itt tudsz regisztrálni , ha üzlet vagy szerviz szolgáltatást szeretnél reklámozni.

Várjuk a szervizek és a felhasználók visszajelzést.

Köszönettel HasznaltAlma™

Kapcsolat

Apple Szerviz ügyintézés: +36 30 393-5316
Vállaljuk minden Apple termék
Garanciális és Garancián túli
szerviz ügyintézését. 
szerviz@hasznaltalma.hu
Tell: +36 30 393-5316
iMessage/Viber/WatsApp