Apple / iPhone / iPad / Mac / szerviz regisztrációs feltételek

Mi az a HasznaltAlma szervizoldal és hogyan működik?

A HasználtAlma.hu szervizoldalán szeretnénk összegyűjteni Magyarország garanciális és garancián túli iPhone és Apple szervizeit.

Működés: A szervizoldalra történő regisztrálást itt vagy a szervizoldal alján található regisztrációs gombbal lehet elindítani. Miután a HasznaltAlma munkatársai megvizsgálták és elfogadták a regisztrációt, a szervizek saját admin felületet kapnak ahol állítani tudják az adatikat, elhelyezhetik a javítási árlista URL linkjét, és kitehetnek szerviz akciókat.

A rendszer a szervizeket alaphelyzetben közelségi sorrendben rendezi, de a felhasználók kereshetnek, szolgáltatás (Találkozópont vagy ingyenes termék bevizsgálás), szerviz értékelés, nyitvatartás, kedvezmény, vagy esetleg pontosabb távolságra az irányítószámuk megadásával.

Kizárólag csak a regisztrált szervizek, jogosultak a kedvezményes banner és hirdetési árakra a HasznaltAlma weboldalán, valamint kizárólag ezek a szervizek adhatnak fel szervizszolgáltatás apróhirdetést az oldalon. 

A bejelentkezett HasználtAlma tagok értékelhetik a szervizeket a javítás után. A szöveges értékeléseket a szervizek és a HasznaltAlma is megkapja e-mailben. Az értékeléseket ellenőrizzük. 

A szervizek a bannerekken és a szervizoldalon megjelenő reklámszövegben nem adhatnak meg akciós javítási árakat. 

A szerviz leellenőrzése és az éves dij kifizetése után a szerviz azonnal  felkerül a szervizoldalra és elkezdheti hirdetni az oldalon a szolgáltatásait, akcióit a szervizszolgáltatás kategóriában. 

Regisztrációs feltételek: A HasznaltAlma.hu szervizoldalára történő regisztráció éves díj köteles. A szerviznek nem lehet 4 csillagnál kevesebb a Google értékelése! 

Budapesti szerviz 120.000Ft+ÁFA/év 
Vidéki szerviz 60.000Ft+ÁFA/év.

Az éves regisztráció mellé egyszeri alkalommal ingyenesen adunk hirdetési Pontokat amivel az Apple szerviz, szervizszolgáltatás hirdetést vagy termék hirdetést tud feladni és kiemelni az apróhirdetések között az oldalon. 

Budapesti regisztráció mellé éves előfizetés esetén egyszeri: 20.000Pont
Vidéki regisztráció mellé éves előfizetés esetén egyszeri: 10.000Pont

Várjuk a vidéki és Budapesti Apple és iPhone szervizek, üzletek vagy találkozópontok jelentkezését az oldalon.

Köszönettel HasznaltAlma™

Kapcsolat

HasznaltAlma™
Tell: +36-30-393-5316
Viber/WatsApp/iMessage

szerviz@hasznaltalma.hu

Révai Károly
Tulajdonos 
Tell: +36-20-938-2292
Viber/WatsApp/iMessage
krevai@hasznaltalma.hu