Apróhirdetések kiemelése és ​Pontok vásárlása!

Ha rendszeres hirdető vagy az oldalon, mindenképpen válaszd valamelyik kedvezményes havidíjas csomagunkat!

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. A kiemeléshez a hirdetőnek Pontok vásárlására van szüksége. A pontok vásárlása ApplePay, SimplePay, Bankkártyával vagy PayPal fizetéssel és átutalással,esetleg személyes forint befizetéssel lehetséges bármelyik OTP bankfiókban. OTP Számlaszám: 11773171-00104575 (IBAN)HU16117731710010457500000000 Az OTP Bank SWIFT (BIC) kódja OTPVHUHB Átutalás vagy készpénzes befizetés esetén közleménybe minden esetben írd bele a HasznaltAlma.hu weboldalán regisztrált e-mail címed, amihez szeretnéd a pontokat feltölteni, valamint a számlázáshoz szükséges adatokat név és lakcím. Ha kérdésed van mielőtt átutalsz, vagy befizetsz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy  a +3630 393-5316 -os telefonszámon. 

A főoldalunkon kizárólag  kiemelt hirdetések jelennek meg!

  • 1. Elöltartás a fő oldalon 1 vagy 2 nap: A nyitó oldalunkon a főoldalon elöltartott hirdetések  jelennek meg az első helyen, a hirdetés kiemels dátumának a sorrendjében.
  • 2. TOP Kategória kiemelés 1 vagy 2 hét: Ez a kiemelési opció, kizárólag kereskedői profilhoz elérhető. A ketegóriákban felül kiemelve ezek a hirdetések jelennek meg, plusz a hirdetés alatt a rendszer még 5db hirdetését kilistázza a kereskedőknek amenniyban van még az adott kategóriában.
  • 3. Kiemelés a fő oldalon 1-2-3 hét: A nyitó oldalunk kizárólag a főoldalon kiemelt hirdetések  jelennek meg váltakozó sorrendben, ha több hirdetést kiemelsz a főoldalon, nagyobb valószínüséggel sorol előre a rendszer!
  • 4. Kiemelés kék színű kerettel 1-2-3 hét: Ez a kiemelés egy vékony kékszínű keretet tesz a hirdetésed köré, ezzel a kék kerettel kiemelve a hirdetésed a többi hirdetés közül.
  • 5. Hirdetés első helyen tartása a kategóriákban 1-2-3-5 nap: Ez szintén egy értékes kiemelési opció, ha nem szeretnéd naponta frissíteni a hirdetésed akkor itt kiválaszthatod, hogy hány napig szeretnéd az előre sorolni ahirdetésed a kategóriákban, a TOP Kategória kiemelt hirdetések alatt.
  • 6. Automatikus kiemelés: A kereskedő felhasználóknak a 3-as 4-es és 5-ös kiemelések automatizáltan is elérhetők 5.000Ft/hó/termék áron.
  • 7. Új termék kategória: Aki új terméket tölt fel a weboldalra és beteszi azt az új termékek kategóriába, sokkal több megjelenést kap, valamint azok a vásárlók akik kifejezetten új terméket keresnek könnyebben találják meg a hirdetését.
  • 8. FaceBook Kiemelés: Ha minimum 5000 Pontért választasz kiemelést az oldalon, a hirdetésedben bejelölheted a FaceBook kiemelés opciót. Ilyenkor a rendszer automatikusan kiteszi a hirdetésed  a HasznaltAlma FaceBook oldalaira, ha mindent rendben talált a hirdetésedben.
  • A FaceBook kiemelés naponta csak korlátozott számban elérhető! A hirdetések nem időrendi sorrendben kerülnek feldolgozásra, és egy hirdetés csak egyszer kerülhet ki a FaceBook oldalunkra. Valamint semmiképpen nem tudjuk kiposztolni azokat a hirdetéseket amelyekben nincs eredeti feltöltött kép, vagy megszegik a HasznaltAlma.hu hirdetése szabályzatát. 

További információért, keress minket e-mailben vagy telefonon: +36 30 393-5316

Köszönettel HasznaltAlma™

Enjoy the site :) 

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.

MentésMentés