PARTNER CSOMAGOK - ALMA AFFILIATE

Ha rendszeres üzleti hirdető vagy az oldalon, mindenképpen válaszd valamelyik csomagunkat!


 

 1. AlmaStandard 10.000Ft/hó - (300Ft/hirdetés) 15.000 iPontot írunk jóvá minden hónap elsején a HasznaltAlma kereskedői  profilodban! MEGRENDELEM
 2. AlmaKiemelt 20.000Ft/hó - (330Ft/hirdetés)  30.000 iPont/hó, minden új és megújított apróhirdetés 1 hetes kiemelése a főoldalon! MEGRENDELEM
 3. AlmaPro 30.000Ft/hó - (330Ft/hirdetés) 45.000 iPont/hó, minden új és megújított apróhirdetés 2 hetes kiemelése a főoldalon! MEGRENDELEM
 4. AlmaProPlusz 40.000Ft/hó - (330Ft/hirdetés) 60.000 iPont/hó, minden új és megújított apróhirdetés 3 hetes kiemelése a főoldalon, ingyenes Vásárlás Most Gomb! MEGRENDELEM


  A teljesen automatizál XML Affiliate csomagjaink 5-6-7, Vásárlást most gomb megjelenítésvel, kizárólag kosárral rendelkező Webshopok számára elérhetők!
   

 5. AlmaAffiliate XML 50.000Ft/hó 60.0000 iPont/hó, maximum 150db ingyenes automatikus hirdetés feltöltés havonta XML-ből a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés kiemelés a főoldalon és elöltartás, ingyenes Vásárlás Most Gomb! MEGRENDELEM
 6. AlmaProAffiliate XML 100.000Ft/hó 120.000 iPont/hó, maximum 150db ingyenes automatikus hirdetés feltöltés havonta XML-ből a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés kiemelés a főoldalon és elöltartás!, ingyenes Vásárlás Most Gomb!MEGRENDELEM
 7. AlmaCPCAffiliate XML 100.000Ft  120.000 iPont CPC/50 iPont - Nincs havi díj, kizárólag az átkattintásokért és a kiemelésekért vonunk pontokat. Maximum 150db ingyenes automatikus hirdetés feltöltés  havonta XML-ből  a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés kiemelés a főoldalon és elöltartás, ingyenes Vásárlás Most Gomb! HAMAROSAN

 

FONTOS: a gomb kizárólag  kosárral rendelkező webshopok számára elérhető - A terméknek raktáron elérhetőnek kell lennie  és a hirdetésben elhelyezett link kizárólag a webshopban hirdetett termék kosárához viheti el a vásárlót.  A Vásárlás Most gomb jelenleg ingyenesen elérhető minden 2-es és magasabb havidíjas csomagunk mellé.  A gomb a HasznaltAlma minden oldalán megjelenik ahol látható a hirdetett termék ára, de csak addig amíg van pont a hirdető számláján.  A gomb kattintásáért NEM vonunk le pontokat!
MEGRENDELEM

 

A webshop-al rendelkező kereskedők ​honlapjának az adatbázisában szereplő 100db legfirssebb termék, vagy az általuk kijelölt 100db termék automatikusan feltöltődik HasznaltAlma.hu weboldalára anélkül, hogy egyesével kellene feladnia a hirdetéseket. A rendszer folyamatosan figyeli a weshop-ban történt változásokat amit a megadott időközönként szinkronizál az oldalak között. Ezekben a hirdetésekben megjelenik egy VÁSÁRLÁS MOST gomb, a  gombal vásárlót a hirdető weboldalán található kosarához irányítunk ahol azonnal megtudja vásárolni a terméket. Minden friss hirdetés bekerül  a kereskedői és új termékek kategóriákba. Minden friss hirdetés 1 heti kiemelést kap a HasznaltAlma főoldalán. Minden hirdetést 45 naponta automatikusan frissítünk.

 

 • ​A fenti csomagok mindegyike tartalmaz a hirdetésre felhasználható iPontokat.
 • A csomagokhoz kapott pontokat nem lehet a következő hónapra tovább vinni.
 • A főoldalon az apróhirdetések folyamatosan váltakozó (random) sorrendben jelennek meg! 
 • Az 1.-es és 2.-es Csomagok 1 hónapos próba idő után 3 hónapra előre kerülnek kiszámlázásra. 
 • Az 5. 6. és 7.-es Affiliate csomagok kizárólag webshop-al rendelkező felhasználók számára elérhetők
 • Kereskedői profillal regsiztrált felhasználóknak 200db aktív hirdetése lehet egy időben az oldalon. 
 • A csomagokhoz kapott iPontokat teljes egészében felhasználhatók a hirdetések automatizált, folyamatos kiemelésére.
 • Jelenlegi kedvezményes havi díjas csomagjaink, kizárólag kereskedői profilla regisztrált felhasználók számára elérhetők.
 • További kedvezményeket adunk a 6 és 12 hónapos csomagárakból, valamint a 2-es csomagtól magasabb csomagokhoz  50%-os áron biztosítunk további pontokat.
 • A csomagok havi díja minden hónap elsején kerül kiszámlázásra, a pontokat kizárólag a számla kifizetése után tudjuk feltölteni a profilodba.
 • A HasználtAlma weboldalán üzleti profillal regisztrált hirdetőknek, egy apróhirdetés elhelyezése 500 iPont, megújítás 45 napon belül 300 pont,  ITT lehet bővebben olvasni az oldal szabályzatáról.
 • Ezek a  kereskedői csomagok havi díj kötelesek, de a havi díj teljes egészében felhasználható, több hirdetés feltöltésére, kiemelésére vagy a HasznaltAlma FaceBook oldalán és FaceBook csoportjaiban történő kiemelésére.

 

Jelenleg több mint 150.000 felhasználót érünk el a FaceBook oldalunkon és FaceBook csoportjainkban, ahol megjelenítjük a kiemelt kereskedői hirdetéseket!

 

 

A HasznaltAlma.hu  weboldala jelenleg a leglátogatottabb, a magyarországi Apple termékekkel és apróhirdetésekkel foglalkozó weboldalak között. Ezért fontos megjegyezni, hogy az oldalon megjelent hirdetések a magyarországi piacon rendkívül sok releváns felhasználóhoz jutnak el, így megkönnyítve a termék értékesítését. Azok a kereskedők akik banner hirdetést, vagy PR anyag megjelenést szertnének az oldalon itt olvashatnak bővebben a Médiaajánlatunkról. 
 

HasznaltAlma™
E-mail: ertekesites@hasznaltalma.hu
Telefonon: +3630-393-5316
Viber/WatsApp/iMessage

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.

MentésMentés

MentésMentés