Havidíjas hirdetési csomagok és árak

Ha rendszeres üzleti hirdető vagy az oldalon, mindenképpen válaszd valamelyik csomagunkat!


 

 1. AlmaStandard 10.000Ft/hó - 15.000 Pont/hó - (egy időben akár 30db apróhirdetés) - (330Ft/hirdetés)  MEGRENDELEM
 2. AlmaKiemelt 20.000Ft/hó - 30.000 Pont/hó - (egy időben akár 60db apróhirdetés) - (330Ft/hirdetés), minden új és megújított apróhirdetés 1 hetes kiemelése a főoldalon, ingyenes VÁSÁRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT Gombok ami a te weboldalad kosarához irányítja a vevőt! MEGRENDELEM
 3. AlmaPro 30.000Ft/hó - 45.000 Pont/hó - (egy időben akár 90db apróhirdetés) - (330Ft/hirdetés) , minden új és megújított apróhirdetés 1 hetes kiemelése a főoldalon, 45 naponta ingyenes automatikus hirdetés megújítás, ingyenes VÁSÁRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT Gombok ami a te weboldalad kosarához irányítja a vevőt! MEGRENDELEM
 4. AlmaProPlusz 40.000Ft/hó - 60.000 iPont/hó - (egy időben akár 120db apróhirdetés) - (330Ft/hirdetés), 45 naponta automatikus hirdetés megújítás, minden új és megújított apróhirdetés 1 hetes kiemelése a főoldalon,  1 hetes kék keretes kiemelés, ingyenes VÁSÁRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT Gombok ami a te weboldalad kosarához irányítja a vevőt! MEGRENDELEM


  A teljesen automatizált XML alapú csomagjaink 5-6-7-8, Vásárlás most gomb megjelenítésvel, kizárólag kosárral rendelkező Webshopok számára elérhetők!
   

 5. Alma XML 50 - 30.000Ft/hó 30.0000 iPont/hó, maximum 50db ingyenes automatikus hirdetés feltöltés havonta XML-ből a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés megújítás, ingyenes VÁSÁRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT Gombok ami a te weboldalad kosarához irányítja a vevőt! MEGRENDELEM
 6. Alma XML 100 - 50.000Ft/hó 50.000 iPont/hó, maximum 100db ingyenes automatikus hirdetés feltöltés havonta XML-ből a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés megújítás, ingyenes VÁSÁRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT Gombok ami a te weboldalad kosarához irányítja a vevőt! MEGRENDELEM
 7. Alma XML 150 - 70.000Ft/hó 70.000 iPont/hó, maximum 150db ingyenes automatikus hirdetés feltöltés havonta XML-ből a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés megújítás, automatikus 1 hetes főoldalon kiemelés, ingyenes VÁSÁRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT Gombok ami a te weboldalad kosarához irányítja a vevőt! MEGRENDELEM
 8. Alma XML Pro 150 - 100.000Ft/hó 100.000 iPont/hó, maximum 150db ingyenes automatikus hirdetés feltöltés havonta XML-ből a hirdető webáruházából, automatikus hirdetés megújítás, automatikus 1 hetes főoldalon kiemelés, automatikus 24h elöltartás, automatikus 1 hetes kék keretes kiemelés, ingyenes VÁSÁRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT Gombok ami a te weboldalad kosarához irányítja a vevőt! MEGRENDELEM

FONTOS:  A VÁSRLÁS MOST vagy IRÁNY A BOLT gombok kizárólag  kosárral rendelkező webshopok számára elérhetők.  A hirdetésben elhelyezett link kizárólag a webshopban hirdetett termék kosárához viheti el a vásárlót.  A gombok  jelenleg ingyenesen elérhetők minden 2-es és magasabb havidíjas csomagunk mellé.  A gomb a HasznaltAlma minden oldalán megjelenik ahol látható a hirdetett termék ára, de csak addig amíg van pont a hirdető számláján.  A gomb kattintásáért NEM vonunk le pontokat! Éves előfizetés esetén 2 hónapot elengedünk a csomag árakból!
MEGRENDELEM

A webshoppal rendelkező kereskedők ​honlapjának az adatbázisában szereplő 100db legfirsebb termék, vagy az általuk kijelölt 100db termék automatikusan feltöltődik HasznaltAlma.hu weboldalára anélkül, hogy egyesével kellene feladnia a hirdetéseket. A rendszer folyamatosan figyeli a weshop-ban történt változásokat amit a megadott időközönként szinkronizál az oldalak között. Ezekben a hirdetésekben megjelenik egy VÁSÁRLÁS MOST gomb, a  gombal vásárlót a hirdető weboldalán található kosarához irányítunk ahol azonnal megtudja vásárolni a terméket. Minden friss hirdetés bekerül  a kereskedői és új termékek kategóriákba. Minden friss hirdetés 1 heti kiemelést kap a HasznaltAlma főoldalán. Minden hirdetést 45 naponta automatikusan frissítünk.

 

 • ​A fenti csomagok mindegyike tartalmaz a hirdetésre felhasználható iPontokat.
 • A csomagokhoz kapott pontokat nem lehet a következő hónapra tovább vinni.
 • ​A főoldalon az apróhirdetések folyamatosan váltakozó (random) sorrendben jelennek meg! 
 • Az 1.-es és 2.-es Csomagok 1 hónapos próba idő után 3 hónapra előre kerülnek kiszámlázásra. 
 • Az 5, 6, 7, és 8-as Affiliate csomagok kizárólag webshop-al rendelkező felhasználók számára elérhetők
 • Kereskedői profillal regsiztrált felhasználóknak 150db aktív hirdetése lehet egy időben az oldalon. 
 • A csomagokhoz kapott iPontokat teljes egészében felhasználhatók a hirdetések automatizált, folyamatos kiemelésére.
 • Jelenlegi kedvezményes havi díjas csomagjaink, kizárólag kereskedői profilla regisztrált felhasználók számára elérhetők.
 • További kedvezményeket adunk a 6 és 12 hónapos csomagárakból, valamint a 3-as csomagtól nagyobb csomagokhoz 50%-os áron biztosítunk további pontokat.
 • A csomagok havi díja minden hónap elsején kerül kiszámlázásra, a pontokat kizárólag a számla kifizetése után tudjuk feltölteni a profilodba.
 • A HasználtAlma weboldalán üzleti profillal regisztrált hirdetőknek, egy apróhirdetés elhelyezése 500 iPont, megújítás 45 napon belül 300 pont,  ITT lehet bővebben olvasni az oldal szabályzatáról.
 • Ezek a  kereskedői csomagok havi díj kötelesek, a pontokat nem lehet a következő hónapra tovább vinni, a pontok teljes egészében felhasználhatók több hirdetés feltöltésére, kiemelésére, vagy a HasznaltAlma FaceBook oldalán és FaceBook csoportjaiban történő kiemelésére.

 

Jelenleg több mint 200.000 felhasználót érünk el a FaceBook oldalunkon és FaceBook csoportjainkban, ahol megjelenítjük a kiemelt kereskedői hirdetéseket!

 

 

A HasznaltAlma.hu  weboldala jelenleg a leglátogatottabb, a magyarországi Apple termékekkel és apróhirdetésekkel foglalkozó weboldalak között. Ezért fontos megjegyezni, hogy az oldalon megjelent hirdetések a magyarországi piacon rendkívül sok releváns felhasználóhoz jutnak el, így megkönnyítve a termék értékesítését. Azok a kereskedők akik banner hirdetést, vagy PR anyag megjelenést szertnének az oldalon ITT olvashatnak bővebben a Médiaajánlatunkról. 
 

Kasza Gábor
Értékesítési vezető
Tel: +3630-299-72-73
gkasza@hasznaltalma.hu

Viber/WatsApp/iMessage

 

HasznaltAlma™
E-mail: ertekesites@hasznaltalma.hu
Telefonon: +3630-393-5316
Viber/WatsApp/iMessage

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés