Apple Felvásárlás Szabályzat

Apple termékek és gyári kiegészítők készpénzes Felvásárlása azonnal a HasznaltAlmán!

Felvásárlás adatlap kitöltése!

Ha szeretnéd gyorsan eladni a feleslegessé vált Apple terméked, vagy szeretnéd becserélni újabb termékre a régit, esetleg már hosszabb ideje nem boldogulsz az eladással, hirdesd meg ingyenesen a HasználtAlma weboldalán, és küld el nekünk egy adatlap kitöltésével az eladásra kínált terméket.

Ha a terméket már hirdeted a Hasznaltma.hu weboldalán a hirdetés feladása vagy szerkesztése után, a köszönő ablakban (Apple termék felvásárlása azonnal, készpénzért!  ÉRDEKELgombra kattintás után tudod kitölteni az adatlapot. Az adatlapot mi továbbítjuk a szerződött kereskedőink felé, így megversenyeztetve az eladó terméket a partnereink között, hogy mindig az aktuális legjobb árat adjuk az eladó felé.

A vételi ajánlatot általában 24 órán belül megküldik a HasznaltAlma kollégái vagy a nálunk regisztrált kereskedők a saját e-mail címükről egy válasz e-mailben. Amennyiben megfelel a vételi ajánlat, közvetlenül feltudod venni a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a legjobb ajánlatot tevő kereskedővel. Amennyiben 24-48h belül nem kapsz vételi ajánlatot, elképzelhető, hogy egyik kereskedőnek sem keltette fel az érdeklődését az eladó Apple terméked. Esetleg próbálj pontosabb leírást, szebb képeket, vagy kedvezőbb árat adni az eladó termékhez.

A jelenlegi szerzödött felvásárló partnerek listája:
iCrew - MacSzerez - iBerry - iONStore - KeraPort - AlmaAdásVétel - MobilVilág - iSpaceCenter - Köki-MobilAdás-Vétel

FIGYELEM: Az eladó termék felvásárlás adatlap kitöltésével elfogadod a felvásárlás szolgáltatás fenti feltételeit. Ha kérdésed van a felvásárlással kapcsolatban, esetleg te is Apple kereskedő vagy és szeretnél értesülni az eladó Apple termékekéről, mielőtt látható lesz a HasznaltAlma oldalán,​ keress minket e-mailben.

APPLE FELVÁSÁRLÁS   -  iPhone  -  iPad - iPod - Apple Watch - MacBook - MacBook Air - MacBook Pro - Retina MacBook Pro - Mac pro - iMac - Mac mini - és minde más aktuális Apple termék és gyári kiegészítő FELVÁSÁRLÁSA!

 

  
         Köszönettel, HasznaltAlma™

 

 

 

MentésMentés

MentésMentés