12. jún Az Apple bemutatta a megújult Books applikációt

Az Apple bemutatta a megújult Books applikációt

Alkalmazások & Játékok           2018.06.12 - 20:51           Írta: Máté Gergő           1184

Az almás vállalat bepillantást engedett az iOS 12-es rendszeren debütáló Books applikációba.

Az idei év végén érkező mobil operációs rendszer egy megújult Books applikációt tartogat az iPhone és az iPad felhasználók számára. A WWDC 2018-as rendezvényen megtudhattuk, hogy az iBooks applikáció utódja milyen izgalmas újdonságokkal fog bővelkedni:

  • Reading Now (azonnali olvasás) funkció: ennek segítségével megjeleníthetjük az összes könyvet pontosan ott, ahol éppen tartunk bennük. Az új "Want to Read" szekció azokat a könyveket tartalmazza, amelyek után érdeklődünk. A "Complete the Series" és a "You Might Like" pedig olyan sorozatokat, vagy ajánlott könyveket tartalmaznak, amelyek szintén felkelthetik az érdeklődésünket, illetve amelyeket még nem fejeztünk be.
  • Library (könyvtár): a saját könyvtárunk minden meglévő könyvünket tartalmazza a nagyméretű borítókkal. Itt találhatjuk a "Finished" szekciót is, amiben az összes már befejezett könyvünket nézhetjük meg időrendben.
  • Book Store (könyv áruház): itt böngészhetünk az Apple Books-ról letölthető könyvek közül. Választhatunk kategóriát, megnézhetjük a szerkesztők ajánlatát és a toplistákat, valamint a különleges és ingyenes ajánlatokat. A "For You" szekcióban személyre szabott ajánlatokat is kaphatunk.
  • Audiobooks (hangoskönyvek): itt böngészhetünk az Apple Books hangoskönyvei között.

"Az Apple Books inspirálni fogja az olvasás iránti szeretetet - a könyvek és hangoskönyvek világa csupán ujjhegynyire van, függetlenül attól, hogy pár percig vagy órákra vetjük bele magunkat a kedvenc történetünkbe. Ez a legnagyobb Books újratervezésünk, és reméljük, hogy ez a gyönyörű alkalmazás az ügyfeleinket és a szerzőket is egyaránt inspirálni fogja"  - mondta Eddy Cue, az Apple internetes szolgáltatásaiért és szoftvereiért felelős alelnöke.

Az új Books applikáció idén ősszel fog debütálni és összesen 51 országban vásárolhatunk a Book Store-ból, valamint 155 országban tölthetünk le róla ingyenes könyveket.

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 
Hozzászólások

Több Apple hír
25. jún

Ezzel nyírhatod ki nyáron az iPhone-od akksiját

Apple Tippek és trükkök

Erre kell figyelned, hogy ne tedd tönkre az iPhone-od akkumulátorját ezen a nyáron!

Bővebben

25. jún

Túl törékeny az iPhone? Itt egy elpusztíthatatlan rivális

Tech Hírek

Ebben az új készülékben szinte csak szánt szándékkal lehet kárt tenni.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben