Az LCD-s iPhone messze túlszárnyalhatja az OLED-eseket

Almás Pletykák   |   2018.06.16 - 17:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   6795
16. jún Az LCD-s iPhone messze túlszárnyalhatja az OLED-eseket

Két OLED-es okosmobil is kevés lehet, hogy túlszárnyalják az LCD-s eladásait az Apple-nél.

Az Apple az olcsóbb, LCD modelltől várja a 2018-as iPhone-ok eladásának többségét – írja a Wall Street Journal. Az iparági forrásokra hivatkozó cikk szerint az Apple több LCD panelt rendelt a beszállítóitól, mint OLED-et.

Az elemzők eddigi találgatásai alapján az Apple csupán egy LCD paneles iPhone-t mutat majd be idén, amíg az OLED technikát két 2018-as okostelefonjuk is alkalmazza majd. Egy iPhone X utód és egy iPhone X Plus néven emlegetett, nagyobb okosmobil összeadott eladását szárnyalhatja túl az olcsóbb, LCD-s iPhone.

Az eddigi hírek alapján a legolcsóbb modell is ugyanazt a formát kapja, mint az idei iPhone X. A 6,1 inches LCD iPhone a Főgomb hiányában szintén a Face ID technikát alkalmazza majd a feloldáshoz, de bizonyos funkciók biztonsan hiányoznak majd. Szintén találgatás szinten említhetjük meg, hogy a 6,1 colos LCD-s iPhone ára 600 dollárról (160 000 forint) indulhat az egyesült államokban. Az iPhone X utódjának ára 200 dollárral, vagyis 60 000 forinttal csökkenhet, míg a 6,5 colos Plus változatnak újra 1000 dollárt jósolnak.

Forrás: AppleRider/AppleInsider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése