Íme az Apple új reklámjainak titkos üzenete

Tech Hírek   |   2018.06.15 - 18:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   2386
15. jún Íme az Apple új reklámjainak titkos üzenete

Az új almás videók mögé néztünk.

Ma reggel megjelentek az Apple legújabb kisfilmjei, amelyek a Mac gépek felhasználói oldalát tárják elénk. Az érzelemdús egypercesekben különféle karakterekkel ismerkedhetünk meg, akik olyan elválaszthatatlan kötelékbe léptek az almás számítógépekkel, amely segíti a tetőfokára emelni a kreativitásukat.

Hangsúlyban a kreativitás, az alkotás és a lehetőségek.

 

 

Ebben a videóban Bruce Hall meséli el, hogy milyen lehetőségeket tár elé a MacBookja. Az amerikai férfi olyan erős látáskárosulásban szenved, ami technikailag már vakságnak számít. Szerencsére a közeli tárgyakra még tud fókuszálni, így egy MacBook képernyőjén van lehetősége dolgozni. A fotósként dolgozó úriember azt mutatja be, hogy milyen lehetőségeket tárt fel neki az Apple számítógépe:

„Lehetőséget nyújt számomra, hogy olyan dolgokat tegyek, amelyekre évtizedekkel ezelőtt nem lett volna lehetőségem. Ez hozza el nekem az életem legszebb korszakát.”

 

 

Grimes egy zenész, aki utálja a megkötéseket. Szeret mindent a saját kezébe venni, és élvezi a lehetőséget, hogy a MacBookjával bármikor és bárhol alkothat.

 

 

Peter Kariuki mindenható eszközként tekint a MacBookjára, amellyel Afrika közlekedését teszi napról napra biztonságosabbá. A fiatal alkalmazásfejlesztő SafeMotos programjával motoros fuvarokat rendelhetnek az ott élők, majd pontozhatják a sofőr vezetését. Mivel úgy látta, hogy más nem ösztönzi az embereket a biztonságos közlekedésre, úgy gondolta, hogy kezébe veszi a feladatot.

 

 

Van egy érdekes közös vonás az Apple mai videóiban, mégpedig az, hogy minden esetben MacBook felhasználókat mutattak be. Alapvetően a tech cég valószínűleg arra szeretne rámutatni a rövid sorozattal, hogy még mindig eltökéltek a Mac platformmal. A valódi helyzet, hogy sokan kritizálták az almás céget az elmúlt években azzal, hogy elhanyagolják a Maceket, legfőképpen pedig a MacBook sorozatokat.

A múlt évben csak az iMac Pro kapott frissítést, miközben a MacBook Próban még mindig nem jelentek meg a friss Intel processzorok, illetve minden felhasználó előtt ott lebeg az új billentyűzetek szériahibája.

Az Apple most azt üzente, hogy ne aggódjunk, még mindig a szívükben hordozzák a MacBookokat. 

Forrás: AppleRider / The Verge

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése