A MacBook Pro billentyűzetek cseréit követelik a felhasználók

Tech Hírek   |   2018.05.05 - 19:42   |   Írta: SzavaRicsi   |   5587
05. máj A MacBook Pro billentyűzetek cseréit követelik a felhasználók

"Mert ezek a billentyűzetek nem működnek..."

Matthew Taylor, egy dühös felhasználó a Change.org-on indított egy petíciót, melyben azt követelik az Apple-től, hogy indítson egy csereprogramot a MacBook Prók pillangómechanizmusos billentyűzeteire.

A cupertinói tech óriás 2016 végén cserélte le a hagyományos klaviatúrákat a szerintük fejlettebb technikára, de a felhasználók egy részének nem jött be a változás. A leütések szokatlan érzete még csak a jéghegy csúcsa volt, de a magas meghibásodási ráta sokaknál kiverte a biztosítékot.

Ugyanígy Taylornál is, aki szerint itt az idő, hogy az Apple észhez kapjon:

„Apple! Eljött az idő, hogy visszahívj minden 2016 vége után kiadott MacBook Prót, és kicseréld a billentyűzetet az összesen egy olyan átdolgozottra, ami működik.

Mert ezek a billentyűzetek nem működnek.”

A petíció szerzője szerint a professzionális felhasználásra szabott laptopok billentyűzetei egytől egyig ketyegő bombák, amelyek bármely pillanatban tönkremehetnek egy tervezési hiba miatt.

Ami azt illeti, valóban rengetek kritikát kapott az Apple új billentyűzetének megbízhatósága, amely nem mellesleg nem kizárólag a MacBook Prókban található meg, hanem már a 12 inches MacBookokba is ezt szerelik. Hamarosan bizonyára a frissített MacBook Airek is megkapják a pillangómechanizmussal működő klaviatúrákat, de bízunk benne, hogy addigra az Apple tovább javítja a sokak által átkozott technikát.

Forrás: 9TO5Mac

Kapcsoló cikkek:




Kommentek megjelenítése