Lenyűgöző játékot hoz iOS-re a Bethesda

Alkalmazások - Játékok   |   2018.06.11 - 15:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   3333
11. jún Lenyűgöző játékot hoz iOS-re a Bethesda

Az Elder Scrolls sorozat végre nem csak kártyajátékként lesz jelen a mobilplatformokon.

A Bethesda játékgyártó cég a ma hajnali E3-as előadásán több más újítás mellett bejelentette, hogy egy teljesen új játékkal is készülnek a mobilplatformokra. Az ősszel érkező Elder Scrolls: Blades egy belső nézetes szerepjáték lesz, amelyben „a birodalom egyik legjobb ügynökeként” kell szembenéznünk a gonosszal.

A Bethesda szerepjátékában előre legyártott, illetve véletlenszerűen generált katakombákban és különféle külső helyszíneken eshetünk neki karddal vagy mágiával az Elder Scrolls világ lényeinek. A játékban megmérettethetjük a karakterünk erejét egy végtelen katakombában, vagy folytathatunk egy sztorimódot, amelyben a saját városunkat is a tetszésünk szerint építhetjük fel. A játék nem csak egyszemélyes elemeket tartalmaz majd, hanem más játékosok ellen is harcba szállhatunk az aréna módba, továbbá ellátogathatunk az ismerőseink városába is.

 

 

Todd Howard, a Bethesda egyik főnöke egy teljes értékű Elder Scrolls játékot ígér a Blades-től, konzol szintű grafika és egy teljesen egyedi mobilos élmény társaságában. A játék egyik sajátossága, hogy a hasonló szerepjátékok többségével ellentétben a Bethesda címe álló tájolásban is játszható lesz.

Az Elder Scrolls: Blades szinte már a bemutatón elvitte az év iOS játéka díjat. A Bethesda utolsó mobilos címe, a Fallout Shelter is rengeteg díjat zsebelt be, amelyek között sikerült „zsebre vágnia” 2015-ben „a játékok Oscarját”, azaz a Golden Joystickot.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése