13. jún Még tovább gyorsulhat az iPhone-ok töltése

Még tovább gyorsulhat az iPhone-ok töltése

Almás Pletykák           2018.06.13 - 21:28           Írta: N Marcell           1192

Az elemzők jobb kábeleket, javított komponenseket és egy új beszállítót sejtenek.

Érdekes elemzéseket kapott az AppleInsider: néhány szakértő azt állítja, hogy az Apple a töltés terén is javításokat fog eszközölni. Az 5V 2A-es áramköröket 9V 2A-esre, illetve 5V 3A-esre cserélhetik annak érdekében, hogy további alkalmazásokat támogassanak, megkurtítsák a töltési időt és felvegyék a versenyt az androidos vetélytársakkal ezen a téren is. 

A terveik során a Power Integrations volna a gyorstöltésért felelős lapkakészletek egyetlen beszállítója, és ha képesek lesznek egy-két minőségbeli hibán javítani, akkor ez a cég teljesen átveszi majd az irányítás az iPhone-ok és iPadek töltése fölött. Az Apple ezen felül további változtatásokat eszközöl a feltehetően idén érkező, LCD-kijelzőt használó iPhone alkatrészeinek beszállítói között is, annak érdekében, hogy tovább csökkentse a gyártási költségeket és végre egy normális árú telefont dobjon piacra.

Az elemzők további növekedést jósolnak az iPhone-ok eladásaiban is - szerintük az LCD modellből többet fognak gyártani, mint az idén megjelenő másik két iPhone-ból összesen. 

A gyorstöltés egyébként az idei iPhone 8 - 8 Plus - X generációban jelent meg, azonban a vásárlók nem kis csalódására az Apple nem csomagolja a telefonok mellé a gyorstöltéshez szükséges kiegészítőket, hanem külön történő eladásukkal további súlyos pénzeket próbál kihalászni az emberek zsebéből.

Forrás: AppleRider / AppleInsider

Kapcsolódó cikkek: 
Hozzászólások

Több Apple hír
18. jún

Ez a legnagyobb probléma az iPhone-ok 3D Touch-ával.

Tech Hírek

Egy felhasználói élménnyel foglalkozó szakember rávilágított a 3D Touch legnagyobb hibájára.

Bővebben

18. jún

Készen álltok az Apple-ös Netflixre?

Almás Pletykák

A rengeteg tartalom nemsokára megvan, kérdés, hogy mi lesz vele.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben