Március végén érkezhetnek az új Apple termékeke - iPhone 9 és új iPad Pro 2020

Almás Pletykák   |   2020.02.18 - 20:15   |   Írta: H.A   |   2988
18. feb Március végén érkezhetnek az új Apple termékeke - iPhone 9 és új iPad Pro 2020

Kezd beindulni a pletykagépezet az Apple feltételezett, márciusi eseményének közeledtével.

Úgy tűnik, hogy alig másfél hónap múlva bemutatásra kerül egy új, olcsóbb(?) iPhone, egy frissített iPad Pro és talán még valami más is.

A német iPhone-Ticker úgy véli, hogy az Apple március 31-én fog médiaeseményt tartani, ahol lerántják a leplet az iPhone 9-ről, avagy az iPhone SE 2-ről.

Ez egészen hihetően hangzik, mivel az Apple 2018-ban március 27-én, tavaly pedig március 25-én tartott bemutatót. Előbbi eseménynél az iPadek voltak a rivaldafényben, utóbbinál pedig a cég új szolgáltatásai.

A Bloomberg is kiadott egy jóslatot, ott Mark Gurman úgy véli, hogy az iPhone 9 / SE 2 márciusban meg fog jelenni és valamikor 2020 első felében egy új iPad Pro is érkezik.

Az új kütyük képességeiről nem túl sokat árult el Gurman, az iPhone 9 / SE 2 kapcsán csak annyit írt biztosra, hogy A13 chip lesz benne, az új iPad Pro-nál pedig csak az új kamerarendszerről beszélt.

Az új iPad Pro kamerarendszere sem most merült fel először, már tavaly októberben is arról szóltak a pletykák, hogy az iPad Pro megkapja az iPhone 11 Pro tripla hátlapi kameráját.

A Digitimes szerint az iPad Pro hátlapi kamerája még fejlettebb lesz, mint az iPhone 11 Pro-ban lévő, mert time-of-flight érzékelővel is fel lesz szerelve a jobb 3D-s képalkotás érdekében.

Ami még érdekes, hogy a lap 12 colos iPad Pro-t említ, ami jelenleg nincs az Apple kínálatában. Kapható 11 és 12,9 colos is, szóval elképzelhető, hogy utóbbiról van szó vagy akár az is, hogy a cég ismét variálni fog az iPadek méretein.

Vajon be fognak jönni a jóslatok? Ha igen, akkor március 31-én Apple esemény, melyet épp április elsején szoftverfrissítések, harmadikán pedig új hardverek követnek majd. Az idővonal akár stimmelhet is, de ez persze még semmire se garancia.

Aki nem tudja kivárni az új termékek érkezését, nézzen körül nálunk az eladó iPhone és iPad hirdetésekben.

Kapcsolódó cikkek:

 
Kommentek megjelenítése