Új Apple TV-n dolgozik az Apple

Almás Pletykák   |   2020.02.08 - 14:10   |   Írta: Kosztalma   |   1318
08. feb Új Apple TV-n dolgozik az Apple

A héten megjelentek az új béták. az iOS 13.4 legnagyobb újításával, a CarKey-jel már itt foglalkoztunk bővebben, most azonban a tvOS 13.4-re irányítjuk figyelmünket.

A 9to5Mac felfedezte, hogy a tvOS 13.4 egy új Apple TV-re is fel van készítve, melynek kódneve „T1125”. A HD Apple TV kódneve „J42d”, a 4K-s változaté pedig „J105a”.

Az új Apple TV kódnevében a T betű arra utal, hogy egy belső modellről van szó, egy prototípusról, vagyis még távol állunk az új Apple TV-től. Ennek ellenére érdekes tudni, hogy az Apple-nél dolgoznak egy új Apple TV-n.

Túl sok infót nem tudtak kiszedni az új Apple TV-ről, csak annyi biztos, hogy arm64e architektúrára fog épülni, ami A12 vagy A13 chipet jelent. Jelenleg az Apple TV-t az Apple A10 hajtja meg.

Az új Apple TV továbbra is 4K felbontásra és HDR-re lesz képes, így a kimenetben nem kell változásokra számítani.

Elképzelhető, hogy az új Apple TV a feltételezett márciusi eseményen bemutatásra kerül, de valószínűbb, hogy őszig várnunk kell.

Egy új, erősebb chip segítségével az Apple TV gyorsabb lehetne, amiből az Apple Arcade játékok profitálnának leginkább, amire a cégnek egész nagy szüksége van, ha népszerűsíteni szeretné előfizetéses játékszolgáltatását.

Te milyen újdonságokat várnál egy új Apple TV-től?

Erre böngéssz tovább, ha vásárolni szeretnél  agy érdekel az Apple TV: Víz alá visznek a tvOS új képernyőkímélői

Forrás: szifon.com
Kommentek megjelenítése