Képzeletbeli Apple esemény: iPhone 9, RED Apple Watch, új MacBook Pro

Almás Pletykák   |   2020.01.29 - 21:31   |   Írta: Kosztalma   |   2271
29. jan Képzeletbeli Apple esemény: iPhone 9, RED Apple Watch, új MacBook Pro

Amikor sok pletyka merül fel különböző Apple termékek kapcsán, könnyen juthatunk arra a következtetésre, hogy egy esemény közeleg.

Mivel csak a nyári WWDC és az őszi iPhone bemutató a biztos, az év többi részén csak találgathatunk. Nézzük meg, hogy mit mutatna be az Apple, ha lenne tavaszi keynote!

3 új termékről csiripeltek a madárkák az elmúlt időszakban, ezek közül a leginkább izgalmas az iPhone 9 avagy iPhone SE 2, melyről bővebben itt írtunk: Új olcsó iPhone érkezhet márciusban

Nem mindig kell termékbemutató ahhoz, hogy az Apple kiadjon egy érdekes frissítést, de talán egy új iPhone megérdemelné, hogy színpadon rántsák le róla a leplet.

Az új iPhone a 2016-os iPhone SE cipőjébe lépne és olcsó telefont kínálna azoknak, akiknek nem kell a legjobb és legújabb.

Amióta az Apple kiadta a 16 colos MacBook Pro-t, azt várta mindenki, hogy vajon mikor fut be az új 13 colos MacBook Pro?

A 16 colos MacBook Pro nagyobb kijelzőt, jobb grafikus teljesítményt, hűtést, hangszórókat, nagyobb akkut és egy megbízhatóbb billentyűzetet hozott magával és ezek olyan újítások, amiknek a kistestvére is örülne.

A MacBook család harmadik tagja, a MacBook Air is örülne az új billentyűzetnek, de ha egyet kell választani, a kisebb Pro-nak kéne hamarabb frissülnie.

Az iPodokból, kiegészítőkből és néha az iPhone-okból is készít az Apple (Product) RED változatot. Idén azonban lehet, hogy az Apple Watch-ból is lesz.

Jelenleg az Apple Watch alumínium változata ezüst, asztroszürke és arany színekben választható, ezek mellé érkezne egy piros variáns, amivel az Apple az AIDS elleni küzdelmet tudná támogatni.

Persze az új termékek közel se annyira fontosak az Apple-nek, mint az új szolgáltatások. Az Apple News+ bőven javításra szorul, jó lenne ha lennének a cégnek csomagakciói (amik összevonnák a Apple TV+ és az Apple Music szolgáltatásokat), az Apple Podcastok is lehetne egy komolyabb szolgáltatás és az iCloud tárhelyopciókra is ráférne egy reform.

A 9to5Mac-nél bedobtak még pár vicces gondolatot, mint például azt, hogy az új Mac Pro szürke-fekete kiegészítőit tök jó lenne külön megvásárolni és hogy az Apple TV-hez se nyúlt egy ideje az Apple.

Szerinted lesz tavasszal Apple esemény? És ha igen, mit mutatnak majd be?

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: szifon.com


Kommentek megjelenítése