Új olcsó iPhone érkezhet márciusban

Almás Pletykák   |   2020.01.22 - 18:07   |   Írta: ARPII   |   5437
22. jan Új olcsó iPhone érkezhet márciusban

Következő hónapban indulhat a gyártás.

A Bloomberg egy friss jelentése szerint, új kedvező árcédulás iPhone gyártása kezdődhet meg februárban, ez lehet majd az a mobil, amire eddig iPhone SE 2 és iPhone 9 néven utaltak a pletykák.

Az új almás készülék gyártása a Foxconn, a Pegatron és a Winstron között fog majd megoszlani. Azzal kapcsolatban pedig, hogy mire számíthatunk majd ettől az új iPhone-tól, a Bloomberg-nél csak azt mondták hogy egyelőre ismételni tudják magukat. A korábbi információk szerint a már jól ismert home gombba integrált Touch ID-t kapunk arcfelismerés helyett, egy A13-as lapkát a motorháztető alatt, és egy iPhone 8-hoz hasonló dizájnt. Ezek alapján egy 4.7 colos LCD panellel felszerelt mobilról beszélhetünk, vaskos kávákkal, valamint egy szem kamerával elöl és hátul.

Ming-Chi Kuo korábban azt jósolta hogy az iPhone SE 2/iPhone 9 indulóára nagyjából $399 (kb. 121 000 Ft) lesz. Jelenleg az Apple $449-ért (kb. 136 000 Ft) kínálja a 64 GB-os iPhone 8-at, így egy még pénztárcabarátabb iPhone SE 2 a legújabb A13-as processzorral egy igen csak kecsegtető opció lesz majd a felhasználók számára.

A név egyáltalán nem biztos, ezzel még várat minket az Apple, valószínűleg a bemutató napjáig. Kuo általában iPhone SE 2 néven hivatkozott a mobilra, pedig nem egyértelműen a 4 colos SE utódjának látszik. Sokan úgy gondolják, hogy az iPhone 9 lenne a legtalálóbb elnevezés, hiszen így az emberek az iPhone 8 és az iPhone X közé tennék a készüléket, ami az eddigi információk alapján helyesnek is tűnik.  Belül egy fejlettebb hardver, kívül viszont mégsem követi az iPhone X modern formavilágát.

Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vajon mi lehet az Apple célja ezzel a mobillal? Kuo szerint az iPhone SE 2-vel leginkább az iPhone 6 és iPhone 6 Plus felhasználókat célozzák majd meg, akik nem tudnak iOS 13-ra frissíteni idén. Így ha az Apple eléri a célját ezzel a mobillal, akkor még több iOS 13-as felhasználója lesz, akik ennek hála hozzáférhetnek az új szolgáltatásokhoz, úgy mint az Apple TV+ és az Apple Arcade.

 

Forrás: 9to5Mac

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése