Spotify Pet Playlist: hallgass zenét háziállatoddal?

Apple Hírek   |   2020.01.18 - 19:34   |   Írta: Kosztalma   |   1641
18. jan Spotify Pet Playlist: hallgass zenét háziállatoddal?

A Pet Playlist egy érdekes webalkalmazás a Spotify-tól, mellyel szeretett háziállatodnak (és magadnak) készíthetsz egy lejátszási listát.

A webalkalmazás csak akkor működik, ha kutya, macska, hörcsög, iguána vagy madár a háziállatod, emiatt sajnos nem tudtam tesztelni a teknősbékámon, de azért nézzük meg, hogy pontosan miről is van szó!

A Spotify Pet Playlist oldalán az alábbi lépések végrehajtásával juthatsz el egy tökéletes lejátszási listához, amit a háziállatod és te egyaránt imádni fogsz:

  1. válaszd ki az állatod faját
  2. állítsd be, hogy egy nyugodt ↔︎ energikus skálán hol helyezkedik el
  3. állítsd be, hogy mennyire félénk ↔︎ barátságos
  4. állítsd be, hogy mennyire közönyös ↔︎ kíváncsi
  5. tölts fel róla egy képet és add meg a nevét

Ezután a Spotify máris generálni fog neked egy lejátszási listát, ami egyaránt passzol a te és a háziállatod stílusához.

A kész lejátszási listát ezután megoszthatod Facebookon, Twitteren vagy Instagramon bejegyzés és történet formájában is. Természetesen a meghallgatásra is van lehetőség, de mit ér az egész, ha nem osztod meg barátaiddal, hogy milyen aranyos a kedvenced egy Spotify lista borítóján.

Megkértem egy macskás barátomat, hogy tesztelje az oldalt, de ő annyit mondott, hogy az ő cicusa egyáltalán nem szereti a zenét, mert amellett nem tudja átaludni az egész napot.

Te kipróbáltad már a Spotify Pet Playlist webalkalmazását? Ha igen, hogy tetszett a végeredmény?

Forrás: szifon.com


Kommentek megjelenítése