Mozgalmas lesz 2020 első fele az Apple számára

Almás Pletykák   |   2020.02.01 - 15:25   |   Írta: Kosztalma   |   1585
01. feb Mozgalmas lesz 2020 első fele az Apple számára

Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzője általában egész jól tippel, ha az Apple-ről van szó, ezért érdemes figyelni jóslataira.

2020 első felére AirTag-ről, új AirPowerről, olcsóbb iPhone-ról és frissített iPad Pro/MacBook családról nyilatkozott.

Kuo így fogalmazott kutatási jegyzetében:

Úgy látjuk, hogy 2020 első felében az Apple-től érkező főbb hardveres frissítések egy 4,7 colos LCD iPhone-t, iPad Pro-t, MacBook Pro/Air-t, egy kisebb vezeték nélküli töltőt, egy UWB taget és egy felső kategóriás Bluetooth fülhallgatót jelentenek.

A MacRumors átnézte az elemzést és kicsit kifejtették, hogy mit is jelentenek ezek. Ezek többségéről már mi is írtunk az elmúlt fél évben, így egészen hitelesnek tűnik Kuo jóslata:

  • 4,7 colos iPhone – egészen valószínű, hogy tavasszal érkezik az iPhone 9 vagy iPhone SE 2, melyről bővebben itt olvashatsz: Új olcsó iPhone érkezhet márciusban
  • iPad Pro – gyorsabb processzor és tripla kamerás hátlapi rendszer várható, erről a frissítésről már tavaly októberben is szóltak a pletykák: Októberben jöhet egy újabb Apple esemény
  • MacBook Pro/Air – egyelőre csak a Pro kapcsán vannak infóink, ott valószínűleg érkezik a 13 colos ollómechanikás billentyűzettel felszerelt verzió: Képzeletbeli Apple esemény: iPhone 9, RED Apple Watch, új MacBook Pro
  • Apple Tag – Egy UWB-t használó kütyü, amit ráakaszthatsz a könnyen elveszthető cuccaidra, hogy a Lokátor alkalmazás el tudjon vezetni hozzá.
  • Felső kategóriás fülhallgató – egyelőre még nem tiszta, hogy ez az Apple vagy a Beats neve alatt érkezik, hiszen az Apple pont tavaly adta ki az AirPods Pro-t, mely a jobb hangzást kedvelőket célozza meg
  • Egy kisebb vezeték nélküli töltő – miután az AirPower befuccsolt, úgy néz ki, hogy az Apple egy egyszerűbb töltőfelületet fog kiadni idén, amivel nem vágják túl nagy fába a fejszéjüket.

Kuo végül kicsit a koronavírus következményeiről is beszélt, szerinte az Apple első féléves terveit nem fogja befolyásolni, de a második félévre lehet, hogy lesznek problémáik a minősítési és a tömegtermelési menetrendekkel.

Ha ez mind bejön, akkor izgalmas lesz 2020 első fele.

Te melyik jósolt újdonságot várod legjobban?

Forrás: szifon.com


Kommentek megjelenítése