Disney+・AppleTV

AlmaBlogger   |   2022.06.14 - 14:28   |   Írta: Ca$h   |   1280
14. jún Disney+・AppleTV

Elstartolt végre a Disney+

Végre valahára megérkezett szerény hazánkba a Disney+. Az igazán szemfüles emberek jártak a legjobban hiszen egy évre csupán nyolc havi előfizetési díjért előregisztrálhattak erre a remek streaming szolgáltatásra. Ennek az akciónak most már sajnos vége van, most már a havidíj 2490Ft/hó az éves díj, meg nyolc helyett tíz hónap ára tehát 24.900Ft. Úgy gondolom hogy még mindig jobban megéri a tíz hónapot előre kifizetni, nem hinném hogy részletezni kéne miért.

A Disney+ 2019 November 12.-én indult Amerikában és pár egyéb országban, utána fokozatosan ígérték hogy idővel mindenhol elérhető lesz, sajnos a vírus miatt az itthoni megjelenés csak csúszott és csúszott de végre most már itt van nekünk is, nem is akármilyen minőségben. A natív 4K felbontás valahogy a Dinsey+ esetében jobban néz ki mint más szolgáltatóknál, ez persze lehet csak a filmek minősége miatt tűnik annak, de aki éppenséggel csak egy FullHD-s (1080p) tévével rendelkezik is az állát fogja keresgélni olyan minőségre számíthat. A magyar szinkronok folyamatosan készülnek, de felirat már szinte mindenen van, csak idő kérdése nem kell már sokat várni.

A Disney+ megjelenésekor komoly gondokkal kellett megbirkóznia a Netflixnek és a HBO-nak is, nem véletlenül jött létre az HBO Max és nem véletlen az sem, hogy a Netflix újabb csomagokon gondolkozik, hogy visszanyerjen egy párat a sok elvesztett előfizetőből. Jómagam nem igazán értem, hogy miért vannak emberek akik lemondják a korábban említett streaming szolgáltatókat, hiszen egyik se kerül olyan sokba hogy ne férne el mellette egy Dinsey+ illetve mindkettőnek teljesen más a felhozatala és más sajátgyártású sorozatokkal és filmekkel rendelkeznek. A Disney ugye pár évvel ezelőtt komolyabban „bevásárolt” megvette a Marvelt, a 20th Century Foxot ezzel kizárólagos jogot szerezve az MCU moziknak és a Marvel sorozatoknak is, sajnos ezzel együtt elkaszálva a közkedvelt, különleges és nagyon egyedi Netflixes produkciókat (Daredevil, Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage, The Punisher, Defenders). Illetve ezzel együtt megszerezve minden jogot a Star Warsos mozikra és sorozatokra. Azóta már számtalan egyedi sorozattal kijöttek a legtöbbről mi magunk is írtunk már és nem leszünk restek továbbra is írni róluk. Jelenleg az Obi-Wan Kenobi sorozat fut, ami már a negyedik résznél tart, a vélemények róla eléggé vegyesek, de azt a minőséget amit képvisel senki sem veheti el tőle. Hamarosan mi is írni fogunk róla egy szösszenetet.

Szóval itt van végre, nézzétek, élvezzétek hiszen nem csak Disney mesék, Marvel filmek és sorozatok illetve Star Warsos produkciók nézhetők rajta, hanem például a Walking Dead vagy éppenséggel a Homeland is, illetve vannak fantasztikus National Geographic produkciók is, a felhozatal döbbenetes, minden egyes forintot megér. Semmiképpen se maradjatok le róluk!

 

 

Ha rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor állítsd be és nézd AppleTV-n keresztül, ami az egyik legkényelmesebb, legfelhasználóbarátabb, legelegánsabb felület amivel idáig találkoztam, próbáld ki te is!

 

Kapcsolódó tartalom:

>>> Eladó AppleTV választék az oldalunkon

>>> Disney+ applikáció

>>> The Mandalorian sorozatkritika

>>> WandaVision sorozatkritika

>>> Falcon and the Winter Soldier sorozatkritika

>>> Loki sorozatkritika

>>> Hawkeye sorozatkritika

>>> The Book of Boba Fett sorozatkritika




Kommentek megjelenítése