Simán körözi az iPhone a legújabb Samsung telefonokat is az akkuteszteken

Tech Hírek   |   2020.03.02 - 16:22   |   Írta: N Marcell   |   5064
02. márc Simán körözi az iPhone a legújabb Samsung telefonokat is az akkuteszteken

A 11 Pro Max folyamatos használat mellett egy órával tovább bírja, mint a koreai gyártó legújabb üdvöskéje.

A Samsung papíron egy fantasztikusan erős és kitartó telefont dobott össze az S20 képében, melynek specifikációi kimagaslanak a konkurencia termékeinek számai közül. A 'papíron' azonban nem hiába szerepelt az előző mondatban: használat közben ugyanis gyakran megmutatkozik, mit is lehet valójában kihozni a készülékből, az pedig gyakran nem váltja be a statisztikák ígéreteit. Most a készülékek akkumulátoraira fogunk vetni egy behatóbb pillantást, ezen a téren pedig a merítő tesztek tudják a legjobban megmutatni, mire is számíthatunk az adott telefonok megvásárlásakor. A tesztek során a telefonokon különféle alkalmazásokat futtatnak és műveleteket hajtatnak végre, az Instagramozástól kezdve a videófelvételen át egy gyors PUGB menetig. 

A legérdekesebb persze most is a Galaxy S20 és az iPhone harca, ezekből az első videóban a Plus és a 11 Pro Max kivitelt láthatjuk. Az S20+ egy 4500 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik, míg a 11 Pro Max csak egy 4000 mAh-sal - az Apple szoftvere azonban még így is jobban tudott gazdálkodni a rendelkezésre álló energiával, még a folyamatos használat mellett is az iPhone emelkedett ki toronymagasan a versenyből (a tesztben egy OnePlus 7 Pro, Galaxy Note 10 és egy OnePlus 7t is részt vett).

 

 

Az igaz, hogy a Samsung kijelzője 120 Hz-re van állítva, ami erősen meríti a telefont, de nem szabad elfelejteni, hogy az akkumulátora 500 mAh-val nagyobb, mint az iPhone-é, aminek valamennyire kompenzálnia kellene az eltérést. 

A második tesztben is hasonló a helyzet: az iPhone ismét egy órával tovább bírja, mint a Galaxy S20 (amiből Mr Whostheboss videójában az Ultra kivitel szerepelt), viszont itt már nem tudott a legjobb lenni: az S20-hoz hasonlóan 4500 mAh-val rendelkező Huawei Mate 30 Pro negyed órával tovább bírta a gyűrődést, mint az Apple csúcsmobilja. Ettől függetlenül ismét maga möge utasította a Galaxy Note 10+-t, illetve egy Pixel 4 XL-t is. 

 

 

Forrás: TechDroider, Mrwhosetheboss
iPhone 11 Pro Max Árak és Vásárlás

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése