Ezen a héten a Használtalmán: Note 9, iPad Pro és Spotify hírek

Tech Hírek   |   2018.08.12 - 18:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   1553
12. aug Ezen a héten a Használtalmán: Note 9, iPad Pro és Spotify hírek

Újra jelentkezünk az elmúlt egy hét legfontosabb Apple-ös és tech híreinek összefoglalójával.

Egy friss iOS 12 bétával kezdtük a most záruló hetünket, bár az ötödik publikus próbaverzió nemigen hozott nagy újításokat. A főként hibajavításokat tartalmazó szoftver miatti csüggedést az sem mozdította a jó irányba, hogy kiderült, nem minden iPhone juthat el Magyarországra az ideiek közül. Aggodalomra emiatt nincs túl sok ok, bár egyesek számára talán kissé kellemetlen lesz, hogy nem kapjuk meg a dupla SIM-es olcsóbbik okosmobilt.

A pletykák most sem csak az iPhone-okról szóltak. A tabletek háza táján például kiderült, hogy az új iPad Prónál lekerekíthetik a kijelző sarkait.

Hardveres témában a Logitech villantott valami újat, hisz a gyártó bemutatta az Apple-lel közösen tervezett vezeték nélküli töltőjét, ami egy egészen stílusos eleme lehet az íróasztaloknak.

Jött néhány aggasztó hír is, hiszen az Európai Unió gondolkozik rajta, hogy büntetést szabjon ki az Apple-re a Lightning csatlakozó miatt, továbbá az új MacBookok javított hangszórójával sem stimmel valami.

A hét legnagyobb okoseszközös durranását ezúttal nem az Apple okozta, hanem a Samsung. A koreai gyártó ugyanis most mutatta be a legújabb zászlóshajóját, a Note 9-et, amit már régóta várt az androidos nép. Aztán kiderült, hogy várták ugyan, de sokkal többen izgulnak az új iPhone-ok miatt, miközben a Samsungnak még a tavalyi iPhone-okat sem sikerült legyűrnie processzorteljesítményben.

A világ legnagyobb okostelefongyártója egyébként éppen most kötött szerződést a Spotifyjal, vagyis a Samsung kikupált mobiljain, televízióin és hangszóróin előtelepített alkalmazásként érkezik a svéd streaming szolgáltatás.

Apple hírek:

Almás pletykák:

Tech hírek:

Alkalmazások és Játékok:

Hardver hírek:

Apple tippek és trükkök:




Kommentek megjelenítése