08. aug Stílusos új iPhone-töltő érkezett

Stílusos új iPhone-töltő érkezett

Tech Hírek           2018.08.08 - 08:00           Írta: L Ferenc           2388

A most debütált Logitech Powered egyszerűvé és könnyűvé teszi az iPhone töltését.

A Logitech egy új vezeték nélküli töltőállvánnyal rukkolt elő: az Apple-lel közösen tervezett Powered az iPhone 8, iPhone 8 Plus és az iPhone X készülékekkel használható. 

"A Powered méltó az iPhone eleganciájához és felhasználói élményéhez. A tradicionális töltőkkel ellentétben, itt nincs szükség pontos elhelyezésre, elég, ha a telefont bedobjuk a bölcsőbe és már tölt is" – mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. 

A Powered gumírozott kialakítású U-alakú bölcsője stabilan tartja az iPhone-okat még akkor is, ha egy maximum 3 milliméter vastag tokban helyezzük őket a töltőállványra. A Powered Qi hitelesítéssel, és beépített túlmelegedés-gátló rendszerrel is rendelkezik, a töltőállvány tetején lévő LED pedig visszajelzést biztosít a töltésről.  

A 105x100x75 milliméter méretű Logitech Powered várhatóan még ebben a hónapban megérkezik a boltokba. Az ára 80 euró (25500 forint) lesz. 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
19. aug

Megerősítette az Apple, hogy nem lopott személyes adatokat az Ausztrál tinédzser

Tech Hírek

A 16 éves melbourne-i diák sok bonyodalmat okozott azzal, hogy több alkalommal is meghackelte az Apple belső szervereit.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben