Bármennyire is gúnyolják, a konkurencia még mindig nem tud elszakadni az iPhone X dizájnjától

Tech Hírek   |   2018.08.12 - 16:00   |   Írta: N Marcell   |   5725
12. aug Bármennyire is gúnyolják, a konkurencia még mindig nem tud elszakadni az iPhone X dizájnjától

A Google Pixel 3 prototípusain feltűnik egy túlságosan is ismerős elem.

Még mindig hónapokra vagyunk a Google Pixel 3 őszi bemutatkozásától, ettől függetlenül felbukkant az interneten néhány kép, amik a telefon feltételes prototípusait hivatottak bemutatni. Ezek a Pixel 3 XL prototípusok egy orosz tech-bloggertől származnak, és a telefon végleges kialakítását tükrözik, amin (hogy-hogynem) egy régi ismerőst üdvözölhetünk - a kijelző tetején trónoló bevágást, becsületes nevént a notch-ot. 

 

 

A korábbi pletykák is ezt a megvalósítást mondják valósnak, annyival kiegészítve a történetet, hogy a sima, 5,4 hüvelykes Google Pixel 3 nem, csak a nagyobb Pixel 3 XL rendelkezik majd a bevágással. Ide kerül majd a javított, dupla-lencsés szelfikamera.

“A Google Pixel kijelzőjének tetején lévő bevágás nem olyan széles, mint az iPhone X-é, de észrevehetően magasabb. A Google célja, hogy a jövő Pixeljein egyáltalán ne legyen semmiféle keret vagy bevágás, de az idei telefonok még notch-csal és vékony alső kerettel érkeznek, hogy legyen hely a szelfikamerának és az elülső, sztereó hangszórónak.”

 

 

A dobozban még látható a Google Pixel Buds-ra hajazó, USB-C-s fülhallgató, valamint a fali töltő, és az USB-C - 3,5 mm Jack átalakító. A telefonokon Android 9 Pie fut, amit egy 8-magos Qualcomm processzor és egy Adreno 630 GPU hajt. A prototípusok 4 GB RAM-mal és 1440x2960-as felbontással rendelkeznek, valamint 494 PPI pixelsűrűséggel. 

Milyen ironikus nemdebár? Eleinte az egész iparág csúfot űz az Apple egy-egy döntéséből, majd hopp, itt egy P20 Pro, hopp, ott egy OnePlus 6, végül pedig a legfontosabb Androidos cég is beáll a sorba. Mindenki vonja le magának a következtetéseket. 

 

OnePlus 6

Huawei P20 Pro

Forrás: AppleRider / MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése