Feleannyian várják az új Samsungot, mint az idei iPhone-okat

Tech Hírek   |   2018.08.11 - 21:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   9490
11. aug Feleannyian várják az új Samsungot, mint az idei iPhone-okat

Minden tábor bosszankodhat, kivéve az almás okosmobil kedvelői.

A PCMag legújabb kutatásának örülhetnek az iPhone-osok, rajtuk kívül pedig minden tábornak lehet miért bosszankodnia. Az újság 1555 amerikait kérdezett meg arról, hogy melyik hamarosan érkező okoseszközt várja a legjobban. Az emberek 42 százaléka válaszolt valamilyen iPhone-nal, lehet az az iPhone X valamelyik utódja, az idei LCD-s „olcsó” változat, vagy a sokat pletykált SE 2. Ehhez képest a kutatás alapján a második okosmobil, amely miatt a legjobban izgul a nép, a Samsung Galaxy Note 9, amelyet azóta már be is mutattak a koreaiak. Ez 24 százalékos részt zsebelt be a kutatásban, azaz durván feleannyian vannak oda a Samsung üdvöskéjéért, mint az új iPhone-okért.

Innen újabb nagy ugrás következik, hisz a harmadik helyen végző Google Pixel 3-at az emberek 7 százaléka válaszolta. Ettől valamelyest szorosabban következik az LG V40 (4%), a Huawei Mate 20 (3%) és a OnePlus 6T (2%).

A válaszadók 6 százaléka vár olyan mobilt, ami nem fért fel a listára, illetve 11 százalékuk mondta azt, hogy egyetlen érkező okostelefon sem mozgatja meg a fantáziáját.

A lejjebb végző androidosok tábora tehát bosszankodhat, hogy miért nem szerepelnek feljebb a listán, a Samsung Galaxy Note rajongóinak pedig az eshet rosszul, hogy az iPhone-osok még mindig hatalmas többségben vannak. Az almás tábor pedig. Nos. Egyszerűen várja, hogy mit mutatnak majd be a cupertinóiak szeptemberben.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése