Hatalmas kedvezmények az iGlass hatodik születésnapján!

Tippek és trükkök   |   2022.04.08 - 10:00   |   Írta: H.A   |   801

Sok-sok ezer forintot spórolhattok, ha most újítjátok meg a telefonotok és egyéb Apple-eszközeitek páncélzatát.

Ma lett hat éves az iGlass, hazánk kedvenc kiegészítőmárkája, az alkalom pedig nem maradhat akció nélkül: hatalmas leárazásokkal készültek a jeles nap ünneplésére. Sőt, a valaha volt leghatalmasabbal, hiszen összesen majd' 50 000 forintot spórolhattok, ha most újítjátok meg a kiegészítőiteket.

 

 

Újítani pedig bőven van mit, hiszen az évek folyamán újabb és újabb termékekkel siettek az iPhone-felhasználók segítségére - legyen szó akár a telefonok védelméről, akár a hatékony töltésükről, de az Apple Watch tulajok is megtalálhatják a számukra releváns kiegészítőket. Az iGlass Case rengeteg színnel és ingyenes gravírozhatósággal nyújt jobb ár-érték arányú opciót az Apple tokjai helyett; az iGlass Adapter a gyorstöltést biztosítja a fali csatlakozó nélkül érkező telefonok világában, a lassan klasszikussá avanzsáló Lightning-kábelük pedig a foszló bevonatú töltőket száműzi egy életre a felhasználók otthonából. És akkor még meg sem említettük a nagyágyúkat, az üvegfóliákat: a felhozatalban mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet, a lekerekített szélű 3D Roundtól kezdve a maximum titoktartást garantáló iGlass Privacy Prón át a szinte robbanásálló iGlass Próig. Ez utóbbiakhoz ráadásul jár a 365 napos kijelzőcsere garancia, tehát ha valamilyen csoda folytán mégiscsak sikerül összetörni a kijelzőt a fólia alatt, akkor az iGlass ingyen és bérmentve kicseréli azt.

 

 

Az akciók pedig, ahogy említettem, nem elhanyagolhatók. Ez a legjobb alkalom az öregedő arzenál frissítésére. Az összes klasszikus termék árából le lett csípve, de néhányukra különösen megéri most lecsapni. Ilyen például az iGlass Case, ami akár 6000 forinttal olcsóbb, mint máskor, illetve ugyanez a helyzet az iGlass Próval is. A legtöbbet mégis az iGlass 3D Round fóliával lehet spórolni, ugyanis az eredeti árához képest 8000 forinttal olcsóbban, mindössze 4000-ért elhozható! Ezen felül persze érdemes végigböngészni a kínálatot, hiszen ha nem is ezekre fáj a fogatok, minden bizonnyal találtok majd olyan kiegészítőt, aminek eljött már az idő a cseréjére.

A termékekhez pedig természetesen jár az egy év garancia, így biztosak lehettek benne, hogy még jó ideig fognak szolgálni.

Forrás: iGlass

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése