iGlass 3D Round és Pro - a legjobb Apple Watch kijelzővédők!

Tippek és trükkök   |   2022.01.07 - 19:41   |   Írta: H.A   |   1432
07. jan iGlass 3D Round és Pro - a legjobb Apple Watch kijelzővédők!

A telefonokhoz hasonlóan az okosóráknak is kijár a megfelelő védelem, az iGlass pedig erről is gondoskodik.

Bár a legtöbben nem gondolnak bele, az Apple Watch is ugyanolyan törésveszélynek van kitéve, mint az iPhone-ok, sőt, akár még nagyobbnak is, hiszen a csuklónkon akármikor nekikoccanhatnak az elhaladó tárgyaknak. Az Apple próbálja évről-évre erősebbé tenni az órák kijelzőjét, azért ők sem tehetnek csodát, egy nagyobb ütéstől a kijelző sajnos ígyis-úgyis el fog törni. Éppen ezért célszerű lehet némi külső segítség igénybe vétele, itt jön a képbe az iGlass.

 

 

Az iGlass termékei már bebetonozták magukat, mint az ország kedvenc üvegfóliái, most pedig megérkeztek az Apple Watch-ra tervezett kivitelek is. Az iGlass 3D Round és Pro a nagytesókhoz hasonlóan komolyan gondolja a védelmet: karc és ütésállóságukkal, valamint tökéletesen illeszkedő dizájnjukkal azonnal megsokszorozzák az óránk strapabíróságát.

 

 

Természetesen mindkettőhöz jár az egy év iGlass garancia, illetve a Pro változatnál (az iPhone-os iGlass Próhoz hasonlóan) jár a kijelzőcsere garancia: ha valahogy mégis sikerülne betörni a Watch kijelzőjét úgy, hogy rajta volt a Pro fólia, akkor a kijelzőcserét 100%-ban a cég állja. Sőt, attól sem kell tartani, hogy otthon, a felhelyezéskor egy rossz mozdulattal tönkretesszük a fóliát, ugyanis ha nem sikerül felraknunk, az iGlass ingyen és bérmentve küld helyette egy újat.

 

 

Nincs kifogás: 3D Round és Pro fóliák az összes Apple Watch modellre elérhetők, még a legújabb Series 7-re is. Ezen felül még az ingyenes szállítás is jelzi: ennél jobb lehetőség jelenleg nincs az okosóránk védelmére.

Kapcsolódó cikkek:

 


Kommentek megjelenítése