Kiderült, milyen gyorsan tölti fel az iGlass fali adapter a telefonodat!

Hardver Hírek   |   2022.02.21 - 12:38   |   Írta: H.A   |   1228

Spoiler: nem véletlen a gyorstöltő titulus.

Az iGlass új terméke ismét megold egy problémát, ami az iPhone-osokat sújtja, hiszen az Apple már két olyan telefongenerációt is a piacra dobott, aminek dobozában nincs fülhallgató, de ami még rosszabb, fali töltő-adapter se. A cég azzal indokolta a döntést, hogy a telefonjaikat megvásárló felhasználóknak már úgyis lapul egy-két ilyen adapter a fiókjában, ami alapvetően igaz is, viszont az előhalászása közben újabb probléma üti fel a fejét: az iPhone-okhoz szinte végig csak a kicsi, 5W-os adaptert csomagolták, ami akár órákon át küszködhet egy telefon feltöltésével - különösen, ha egy nagyobb akkumulátoros Pro Max modellről van szó.

 

 

Mennyivel kényelmesebb lenne csak feldobni a telefont a töltőre, és akár fél óra alatt 80%-os töltöttséget elérni, majd menni is tovább, nemde? Az iGlass fali adaptere épp ezt teszi lehetővé: a 20W-tal operáló gyorstöltő a tesztjeik során akár 40 perc alatt teljesen feltöltött egy iPhone X-et, illetve a legújabb iPhone 13 Prót is, illetve rövidebb időtartam alatt is jelentős töltés érhető el, ami különösen hasznos egy sűrűbb nap folyamán. Bár az Apple által szolgáltatott, szilikon töltőkábel is használható, érdemes beszerezni az iGlass USB-C - Lightning kábelét is, hiszen a fonott kialakítás garantálja, hogy a kábel némi használat után nem kezd el “tokásodni”, majd roncsolódik el (veterán iPhone-osoknak túlságosan is ismerős lehet ez a helyzet).

 

 

A villámgyors töltést ráadásul villámgyorsan el is kezdhetitek! Mivel a termék raktáron van, így az iGlass egy munkanap alatt kiszállítja nektek, és ha ez nem lenne elég, teljesen ingyen és bérmentve. Az adapterhez járó 1 év garanciával pedig biztosak lehettek benne, hogy még jó ideig szolgálni fog titeket a gyorstöltő.

iGlass fali adapter 

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése