Új iGlass Privacy Pro, 2-az 1-ben üvegfólia - Mert mindenkinek vannak titkai!

Tech Hírek   |   2020.08.10 - 18:19   |   Írta: Alma_PR   |   2165
10. aug Új iGlass Privacy Pro, 2-az 1-ben üvegfólia - Mert mindenkinek vannak titkai!

Egy üvegfólia, ami garantálja, hogy csak Te lásd, amit az iPhone-odon nézel? És még 365 napos kijelzőcsere-garancia is jár hozzá? Mostantól lehetséges!

Mindenkinek vannak titkai. És bár ma a legkülönfélébb eszközöket vetjük be, hogy ezeket megóvjuk, – jelszavak, kétfaktoros hitelesítés, jó VPN – a legnagyobb problémák sokszor csupán egy lopott pillantással kezdődnek. Legyen szó akár egy partnereddel töltött estéről, akár egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön történő utazásról, biztosan Te is tapasztaltad már, milyen kellemetlen is az, ha valaki azt figyeli, mit nézel épp a telefonodon. Az iGlass most ezért fejlesztette ki a forradalmi iGlass Privacy Prót, mely a már jól ismert iGlass Pro fóliák minden előnye mellett a privát szférád védelmezője is lesz!

Szükséged van rá?

Hallottad már a „vizuális hackelés” kifejezést? Nagyjából így írhatjuk le azt az igencsak elterjedt jelenséget, amikor valaki a közeledben áll (vagy ül) és kíváncsi tekintettel figyeli a telefonod képernyőjén zajló eseményeket. Ártatlannak tűnhet, de érdemes legalább belegondolni, hiszen ma már szinte mindent az iPhone-unkon csinálunk. A közösségi médiától elkezdve egészen az online banki ügyintézésig mindennek ez lett a megszokott formája, így amikor bejelentkezünk a fiókjainkba vagy érzékeny információkat ellenőrzünk, azt mások is könnyen láthatják – bár szeretjük az iPhone-ok nagy, színes, éles kijelzőjét, adatvédelmi szempontból biztosan nem a legjobbak.

Még ha a „leskelődöket” nem is rossz szándék vezérli, az, amit épp görgetünk, rajtunk kívül senki másra nem tartozik.

Mit tud a 2-az-1-ben üvegfólia?​

Ahogy az a nevéből is kiderül, az iGlass Privacy Próban minden megvan, amiért az iGlass Prót szeretjük: kimagasló minőségével nemcsak tökéletes védelmet nyújt a telefonodnak, hanem

365 napos kijelzőcsere-garancia jár hozzá, ami azt jelenti, hogy amennyiben egy éven belül betörne alatta az iPhone-od kijelzője, az iGlass ingyenesen kicseréli azt.

Az iGlass Privacy Pro azonban egy olyan egyedi technológiával készült, mely biztosítja, hogy a telefon kijelzőjének tartalmát csak az lássa, aki szemből nézi – bárki más, aki mellettünk van, oldalról a kijelzőt teljesen sötétnek fogja látni. A technológia csak a meghatározott szögekből engedi átjutni a telefon kijelzőjének fényét, biztosítva ezzel a magánszférát.

Az iGlass Privacy Pro nem csak a magyarázkodás megelőzésére nyújt megoldást: ha a párodat vagy lakótársadat zavarja, hogy egész éjjel a telefonodat nyomkodod, ez a technológia garantálja, hogy őket se zavard többé a fénnyel. A szeretett kijelző minőségéről mégsem kell lemondanod, prémium kialakítása révén a fólia ugyanis nem rontja sem a színeket, sem az élességet.

Mindent összevetve, ha zavartak már meg és okoztak kellemetlenséget a kíváncsiskodó tekintetek, mindemellett pedig szeretnéd 100%-os biztonságban tudni az iPhone-odat, akkor az iGlass Privacy Pro a Te életedet is megváltoztatja majd!

IDE kattintva Te is beszerezheted az ÚJ iGlass Privacy Prót!


Kommentek megjelenítése