Itt az év legnagyobb, és egyben utolsó akciója az iGlassnél!

Tippek és trükkök   |   2021.11.25 - 21:30   |   Írta: H.A   |   3776
25. nov Itt az év legnagyobb, és egyben utolsó akciója az iGlassnél!

Black Friday alkalmából hatalmas leárazások érkeznek a legjobb iPhone-os kiegészítőkre. November 26-tól 29-ig.

Itt az évben az utolsó - de egyben legjobb - alkalom, hogy minőségi kiegészítőkkel ruházzátok fel saját, vagy szeretteitek iPhone-jait: az iGlass Black Friday alkalmából szinte minden termékének árát egy huszárvágással a felére csökkentette, de néhány esetben még annál is kevesebbre. A péntektől Cyber Monday-ig, azaz hétfőig tartó leárazás keretein belül az összes iGlass üvegfóliát 50% kedvezménnyel szerezhetitek be, de más kiegészítőkre akár 70% jár - lessetek rá az oldalukra a kiemelkedő ajánlatokért. Ennél jobb alkalom nem fog adódni sem az ajándékvásárlásra, sem a fránya, száz éve betört üvegfólia lecserélésére. Apropó betört fólia: az összesre 1 év garancia jár, ami azt jelenti, hogy még becserélni sem kell - ha eltörik az üvegfólia, az iGlass zokszó nélkül küld egy újat. A Pro és a Privacy Pro termékekkel pedig ennél is nagyobb biztonság jár, hiszen ha sikerül úgy összetörni a telefon kijelzőjét, hogy valamelyik Pro fólia volt rajta, akkor az iGlass állja a kijelzőcserét! A 3D Round, a Pro, valamint a Privacy Pro termékek ráadásul megújult, ünnepi csomagolásban érkeznek.

 

 

Azonban nem csak az üvegfóliák között érdemes nézelődni: az iGlass termékfelhozatala komoly újításokon esett át az elmúlt időszakban. Megérkeztek a MagSafe-kompatibilis iPhone 13 tokok, mind szilikon, mind bőr kivitelben, és a 3D Round és Pro kijelzővédő fóliák, valamint szíjak a legújabb Apple Watch-okhoz. Ezen felül AirPods tokok, prémium bőr Macbook tokok, USB-C kábelek várják, hogy lecsapjatok rájuk - egyesek 70% kedvezménnyel.

 

 

Hogy még könnyebb legyen a döntés, az iGlass még egy utolsó okot ad a lehetőség kihasználására: ingyenes szállítással küldik a megrendelt termékeiteket. Ennél jobb alkalom tényleg nem lesz az iPhone-jaitok felruházására, használjátok hát ki!
FIGYELEM: Aki most rendel, egy 3.000Ft-os kupont is kap a visszaigazoló e-mailben amit december 1-tő 1 évig bármikor felhasználhat a következő iGlass vásárláshoz!

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése