iPhone 6c: Kuo is megerősítette a februári debütálást

Apple Hírek   |   2015.12.04 - 19:04   |   Írta: B Ádam   |   2807
04. dec iPhone 6c: Kuo is megerősítette a februári debütálást

A jelek szerint tényleg Valentin-napon jelenik meg az új telefon.

Lassan nem telik el nap anélkül, hogy valamelyik jövőben érkező iPhone-ról ne hallhatnánk vagy olvashatnánk legalább egy hírt. Nincs ez másként most sem, a közelmúltban egyre többször magáról hallató iPhone 6c-ről van ezúttal szó, ami a tegnap megírtaknak megfelelően valóban már február közepén a boltok polcaira kerülhet.

A KGI Securities hitelesnek számító elemzője, Ming-Chi Kuo a pénteki nap folyamán elmondta a befektetőknek, hogy az Apple részéről nagyon is valós ötlet az iPhone 6c, és a hírek alapján inkább az 5S-hez fog közelebb állni, mint az iPhone 6-hoz.

Kuo bevallása szerint az Apple még  mindig jó okkal adja ki az olcsóbb modelleket, hiszen a kereslet továbbra is nagyon erős ezen készülékek iránt. Példának okáért az idei esztendőben a 4 inches iPhone-okból 15 és 17 millió közötti darabszám fogyott el (idáig), ami már csak a nagyobb kijelzős telefonok népszerűségét figyelembe véve is szép eredmény.

Ami az iPhone 6c-t illeti, az elemző lekerekített éleket, A9-es processzort, NFC-s Apple Pay-t és 8 megapixeles iSight kamerát jósol az új készüléknek, amely két vagy három színben lesz kapható eloxált alumíniumborítással. Az ár valahol 4 és 500 dollár között mozoghat, és Kuo szerint jó esély van rá, hogy az összeladások száma kiteszi majd az Apple jövő évi iPhone bevételeinek kilenc százalékát.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek: Egyre biztosabb: 2016-ban érkezik az iPhone 6c!

Friss infók a jövő évi iPhone-okról!


Kommentek megjelenítése