Egyre biztosabb: 2016-ban érkezik az iPhone 6c!

Almás Pletykák   |   2015.11.16 - 12:51   |   Írta: B Ádam   |   2132
16. nov Egyre biztosabb: 2016-ban érkezik az iPhone 6c!

Más is megerősítette az új készülékről szóló pletykákat.

A 4 inches iPhone 6c-t egyre többen emlegetik, ugyanakkor hivatalos hír vagy információ továbbra sincs a népszerű modellről.

Legutóbb a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo pendítette azt meg, hogy már a jövő év közepén forgalomba kerülhet a 6c, amelyet most a kínai IHS Technology Research igazgatója, Kevin Wang is megerősített a Weibón, bár nem közölt ezzel kapcsolatban semmilyen részletet.

És hogy mennyi lehet a hír igazságtartalma? Az már szinte biztosnak tűnik, hogy valóban megkapjuk az iPhone 6c-t, a dátum azonban továbbra is kérdéses.Egyes szakértők korábban azt jósolták, hogy két hónappal a 6s és 6s Plus modellek kijövetele után már piacra kerül a 6c, maga Wang is úgy vélte még augusztusban, hogy legkésőbb 2015 végéig kézbe vehetjük az új iPhone-t, erre viszont nem fog sor kerülni.

Amiben, vagy pontosabban akiben bízhatunk, az Ming-Chi Kuo, aki az iPhone-nal kapcsolatos hírek terén a legmegbízhatóbb forrásnak számít, így egy 2016 közepi dátum, valamikor tavasz végén, nyár elején reálisnak tűnik – később azért nem, mert az Apple valószínűleg nem szeretné közel tenni az iPhone 7 megjelenéséhez.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek: Tételezzük fel, hogy ilyen lesz az iPhone 6C!


Kommentek megjelenítése