Friss infók a jövő évi iPhone-okról!

Almás Pletykák   |   2015.11.04 - 09:56   |   Írta: B Ádam   |   4295
04. nov Friss infók a jövő évi iPhone-okról!

Ming-Chi Kuo lepett meg bennünket új hírekkel.

A KGI Securities elemzője újabb jelentést tett közzé, amely alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Apple 2016-ban sem hagy minket finomságok nélkül.

Először is, Kuo úgy véli, hogy az almások még mindig dolgoznak egy új, 4 inches modellen, amit gyakorlatilag egy továbbfejlesztett iPhone 5s-nek szánna az Apple. A híresztelések szerint az új készülék a következő esztendő első felében mutatkozna be, és A9-es processzorral lenne felszerelve.

Mivel még mindig nagy a kereslet a 4 inches iPhone iránt, ezért úgy gondoljuk, hogy az Apple frissíti ezt a termékcsaládot. Az iPhone 5s sokkal népszerűbb az 5c-nél, így minden valószínűség szerint előbbit fogja továbbfejleszteni az Apple. Arra számítunk, hogy ez az új modell fémburkolattal lesz felszerelve, és az iOS 9, vagy később az iOS 10 zökkenőmentes futtatása érdekében az A9-es chipet kapja meg” – mondta az elemző, aki arra számít, hogy hogy ez az új telefon nem tartalmazza majd a 3D Touch támogatást amiatt, hogy el lehessen különíteni az iPhne 6s és 6s Plus-tól.  Kuo már azt is tudni véli, hogy az Apple 20-30 millió darabot fog leszállítani 2016 végéig.

Ami a következő igazán nagy dobást, az iPhone 7-et illeti, Kuo azt várja el, hogy a szokásos, harmadik negyedéves megjelenésnél a csúcsmodell már az új A10-es chipnek köszönhetően lesz képes nagyobb és jobb teljesítményre. A 4,7 és 5,5 inches változat közötti különbség legfőképpen a RAM méretében nyilvánulhat meg, előbbi a jelenleg is használt 2 GB-ot, míg utóbbi 3 GB-ot kaphat.

Forrás: macrumors.com
 

Kapcsolódó cikkek:  Átmegy retróba az iPhone 7? 

Megdöbbentő gondolatok az iPhone 7 paródiában

Így nézett volna ki 1984-ben az iPhone – képek

Szupervékony iPhone-t kaphatunk jövőre​ 

Ilyen lenne a nagyképernyős iPhone 7​

 


Kommentek megjelenítése