Valentin-napon mutatkozhat be az iPhone 6c

Almás Pletykák   |   2015.12.03 - 14:00   |   Írta: B Ádam   |   2965
03. dec Valentin-napon mutatkozhat be az iPhone 6c

A pletykák szerint már nem kell sokat várnunk az új modellre.

Pár héttel ezelőtt már megírtuk, hogy a C-széria minden valószínűség szerint jövőre újabb taggal bővül, ennek megjelenését Ming-Chi Kuo és Kevin Wang valamikor nyárra datálta korábban. A legfrissebb pletyka már egészen másról szól, eszerint ugyanis már bő két hónap múlva, vagyis február 14-én, éppen Valentin-napon debütálhat a műanyag borítású készülék, amely idáig eléggé megosztotta az embereket.

A forrás egyébként az Apple ellátójának, a Foxconnak az alkalmazottja, aki azt is tudni véli, hogy a cupertinóiak lecserélik a műanyag borítást, és ezúttal egy eloxált alumínium alapú ház lesz az új modell alapja. Korábban az már kitudódott, hogy az Apple a 4 hüvelykes telefont Touch ID-val (de nem 3D Touch-csal) szeretné felszerelni, az ár pedig valahol 4 és 500 dollár között lesz majd a hírek szerint.

Ezeket a híreket érdemes némi fenntartással kezelni, mivel a Techweb (amely lehozta az anyagot a Foxconnos forrás alapján) szerint a Foxconn ehhez az eszközhöz még nem kapott semmilyen utasítást az Apple-től. Egy biztos, legkésőbb február 14-ig minden kiderül…

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikk: Friss infók a jövő évi iPhone-okról!


Kommentek megjelenítése