Egy ebéd az Apple egyik nagyfőnökével? Valaki?

Tech Hírek   |   2017.06.20 - 10:57   |   Írta: N Marcell   |   1882
20. jún Egy ebéd az Apple egyik nagyfőnökével? Valaki?

Eddie Cue egy aukció keretein belül az Apple Parkba viszi el a legvastagabb pénztárcájú jelentkezőt.

Szeretnél találkozni Eddie Cue-val, belesnél az Apple (még épülő) hatalmas főhadiszállására és van egy kisebb vagyonnyi fölös pénzed? Ha ezekre a kérdésekre mind igennel válaszoltál, akkor itt a lehetőség: a Charitybuzz egyik legújabb aukciójának keretein belül az egyik szerencsés (és nagyon gazdag) kiválasztott elkölthet egy ebédet az Apple “internetes szolgáltatások és szoftverek” osztályának vezetőjével. Az árverés 28-áig tart, és a teljes összeget jótékony célra ajánlják fel.


Cue még 1989-ben csatlakozott a cupertinói céghez, jóval a Tim Cook-Johny Ive-Craig Federighi-féle titánok előtt. Jelenleg az Apple Music, az iTunes, az Apple Pay, a Siri, a Maps, és az iCloud munkálatait felügyeli.


Eredetileg 50,000 dollárra becsülték a minimum licitet, de az összeg már most 125,000-nél tart (átszámítva körülbelül 35,000,000 forint). Ebbe beletartozik az ebéd a kampuszon, az utazásról és a szállásról viszont a nyertesnek kell gondoskodnia. Ráadásul hivatalosan körbevezetni sem fogják az illetőt - ez ekkora összegnél azért elvárható lenne. 
Az aukció a Charitybuzz jótékonysági kampányának része, melynek keretein belül lehetőség nyílik találkozni az Apple vezető pozíciót betöltő alkalmazottjaival. Előző hónapban Tim Cook volt a soros, a vele való találkozás azonban csillagászati összegbe került: 680,000 dollár lett a nyertes licit. Ez Cook korábbi, 2013-as rekordját is megdöntötte - ekkor ugyanis 610,000-ret fizetett egy illető, hogy Timmel kávézhasson. 

Forrás: CultofMac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése