Power Rangers: Legacy Wars・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.06.20 - 18:51   |   Írta: Ca$h   |   1686
20. jún Power Rangers: Legacy Wars・Ismerkedő

Gyerekkorom egyik meghatározó tévés élménye végre a telefonunkra költözött.

Nemrég adták a mozikban a nagysikerű Power Rangers újragondolását, részben a deres halántékos rajongóknak részben pedig a fiatal korosztálynak. A kérdés már csak az, hogy ami akkor fantasztikus élmény volt most mennyire tud sikereket elérni.

Ha maga a mozifilm nem is volt valami nagy eresztés, meg kell hogy mondjam a belőle készült verekedős játék meglepően jó lett. A különböző évadokat és történetbeli szálakat feldolgozó és összehozó Legacy Wars nagyon de nagyon élvezetes egy játék lett. Az összes komolyabb sorozatból meg fogjuk találni a főszereplőket, maga a játékmenet pedig a Clash Royale-ból elhíresült kártyás módszerrel működik.

A csapatunk három főből áll, lesz egy vezető és kettő szárnysegédje. Alapvetően a vezetővel fogunk harcolni, érdemes odafigyelni, hogy ő inkább támadó, védekező vagy pedig kibalanszolt karakter-e, ez majd a képességekben és a támadásokban lesz fontos. Ha mondjuk a leader védekező, akkor érdemes a többieket támadóra vagy balanszoltra rakni, de igazából érdemes minden kombinációt kipróbálni. Nekem az vált be ha a fő karakternek közelharci képességei voltak, míg a többiek inkább távolról támadtak.

Őrületes mennyiségű kombináció lehetséges egy-egy meccs során, biztos vagyok benne, hogy mindenki meg fogja találni a számára legmegfelelőbbet. Amit viszont profi szinten el kell sajátítani az a védekezés alkalmazása, a „pajzs” jelű védekezést akkor használjuk, ha a éppen minket soroznak, mert ekkor az ellenfelünk lepattan rólunk és rögtön vissza is tudunk majd támadni. Lesznek olyan képességek amiknek piros a színe, ezek képesek lesznek még a védekezést és a sárga színű támadásokat is counterelni. Sokat lehetne még írni erről a játékról de egyelőre legyen elég annyi, hogy must have az anyag, mindenkinek még azoknak is akik azt se tudják mi az a Power Rangers. Telitalálat a cucc!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése