Végre megrendelhető az AirPods

Apple Hírek   |   2016.12.17 - 20:38   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   4380
17. dec Végre megrendelhető az AirPods

Szeptember 7-én mutatta be az Apple új vezeték nélküli fülhallgatóját, amit az online áruházból mostantól meg is rendelhetünk!

Többféle megjelenési dátumot is hallhattunk az AirPods-ról, hol januárra, hol az elkövetkezendő hetekre jósolták az elérhetőségét. Most azonban vége a hosszas várakozásnak és a fülhallgató végre megrendelhető.

A legelső szerencsések, akik korábban előrendelték, már a jövő hét folyamán kézhez kapják az Apple legújabb fülesét. A szállítmányok is ugyanezen a héten érkeznek az Apple Store-okba és a hivatalos viszonteladókhoz. Az online áruházban a kiszállítási idő viszont – a nagy érdeklődés miatt – hamar hosszúra nyúlt, és már 4-6 hetet kell várnia annak, aki ilyen módon most rendeli meg.

 

 

Az Apple az új fülhallgatóinál kiváló hangminőséget, hosszú üzemidőt és egyszerű használatot ígér. Az eszköz használatával gondtalanul nézhetünk sorozatokat, játszhatunk kedvenc játékainkkal vagy hallgathatjuk kedvenc zenéinket. Az AirPods egyszerűen párosítható és azonnal használatba is vehető iPhone (iPhone 5 és későbbi modellek), iPad (iPad Mini 2 és későbbi modellek, iPad Air és későbbi modellek) és iPod Touch (6. generáció) készülékekkel. Sőt, még Machez és Apple Watchhoz is csatlakoztatható.

Az AirPods azt is érzékeli, hogy a fülünkben van, vagy épp kivettük onnan. Az érzékelőknek köszönhetően ugyanis azonnal megállítja a lejátszást, ha nincs a fülben. A korábbi EarPodshoz hasonló, szintén irányítható vele a csatlakoztatott készülék is. Dupla érintéssel jelezhetünk Sirinek, fogadhatunk hívást, vagy használhatjuk kontroll funkciót a zenelejátszón. 

A fülhallgató 5 óra folyamatos lejátszást bír, viszont a tokba visszahelyezve azonnal tölthető. Mindössze kb. 15 percnyi töltés után pedig további 3 órával hosszabbítható meg az üzemidő. A tartó maga egy teljes napot, vagyis 24 órát bír ki egyetlen feltöltéssel. Ez azért nem rossz!

 

 

Habár igen borsos a kis kiegészítő ára – egészen pontosan 59 990 Forint –, de ettől függetlenül sokan várták már, hogy végre forgalomba kerüljön. Ha szeretnétek még több információhoz jutni, illetve megrendelni kedvenc márkátok legújabb, vezeték nélküli fülhallgatóját, akkor látogassatok el az Apple oldalára!

Kapcsolódó cikk:
Minden az Apple AirPods-ról
8 dolog, amit az Apple elfelejtett megemlíteni a szerdai keynote-on
Hatalmas AirPods geg! [videó]



Kommentek megjelenítése