Új, exkluzív Apple áruház nyílik Budapesten, a belvárosban

Tech Hírek   |   2016.12.16 - 15:51   |   Írta: Pausch Rita   |   5099
16. dec Új, exkluzív Apple áruház nyílik Budapesten, a belvárosban

Az iStyle új, gyönyörű Apple üzletet avat advent utolsó vasárnapján és nagy, nyitási akciókkal is készül!

Budapesten a Ferenciek terénél álló, a Buddha-Bar Hotellel azonos, patinás épületen osztozva, igazán exkluzív környezetben nyílik meg hazánk legnagyobb Apple viszonteladói áruháza. A Klotild főhercegné által rendelt és róla elnevezett ikerépületek egyike, a Duna felé tekintve, a jobb oldalon található. A belvárosi helyszín a Váci utca tőszomszédságában, nem csak a turisták kedvelt célzónája, de a közlekedési csomópontban a pestiek ezrei is megfordulnak naponta a neobarokk épület környékén.

Az iStyle ennél, az Apple márkához jobban passzoló környezetet keresve sem találhatott volna és a cupertinóiak bizonyára elégedetten tekintenek majd prémium viszonteladójuk legújabb üzletére. Az iStyle internetes reklámmagazinja, az iMagazin azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy a csodás épületben 200 nm-es magyar Apple szentélyt alakítanak ki. A koncepció tökéletes, hiszen gondoljunk csak a Párizsban, a Saint-Germain de Prés-n a közelmúltban megnyitott Apple Store-ra, ahol szintén egy patinás, régi épületben nyílt egy modern elemekkel halmozott, de mégis autentikus üzlet.

Az alapvetően kicsiny, magyar Apple viszonteladói üzletek után, a bolt minden tekintetben újdonságnak számít majd. Ilyen hazánkban még nem volt. Az iStyle ezzel az áruházzal láthatóan az Apple márkaüzletek varázsát szeretné hazacsempészni és, ha olyan lesz, amilyennek leírják, akkor ez bizonyosan sikerülni is fog nekik. Az áruházban nem csak árusítanak, hanem szerviz is működik majd az új helyen.

Az Apple márkaboltok a világ különböző pontjain egyfajta közösségi térként is üzemelnek, azt viszont még nem tudni, hogy ebben is hasonló koncepcióval készül-e az iStyle. Az biztos, hogy mindenképpen érdemes lesz az Apple rajongóknak aranyvasárnap, december 18-án, a hivatalos megnyitó napján ellátogatni ebben az exkluzív boltba (Váci utca 34.). Már csak azért is, mert az iStyle nyitási akciókkal készül az eseményre! Egy napig kedvezményesen kaphatók MacBook Pro és Air modellek, valamint Apple kiegészítők és Beats termékek is. Figyelem, talán utolsó lehetőség kedvezményesen vásárolni Apple ajándékokat karácsonyra!

Forrás: iMagazin

Kapcsolódó cikk:
Viszlát, Apple Store!
Apple márkaüzletek szerte a világon
Apple Store nyílhat Bécsben 



Kommentek megjelenítése