Lencsevégen a feltételes iPhone 7S

Almás Pletykák   |   2017.08.08 - 21:51   |   Írta: N Marcell   |   4245
08. aug Lencsevégen a feltételes iPhone 7S

Üveg test, vezeték nélküli töltés; sokat várunk az iPhone 7 szellemi örökösétől.

Sonny Dickson nagy nevet szerzett magának a múltban az Apple témájú szivárogtatásaiért: példának okáért ő volt az, aki beharangozta a HomePod-ot és megjósolta a kinézetét (ráadásul nagyon pontosan). Tőle érkezett a legújabb dummy fotó is, ami a változatosság kedvéért nem a rongyosra szivárogtatott iPhone 8-at, hanem az iPhone 7S-t ábrázolja. Ez az eszköz az iPhone 8-cal karöltve érkezik majd az ősszel, sokak szerint nagyon fontos szerepet fog betölteni. Ez annak köszönhető, hogy az iPhone 8 valószínűleg egy fokkal feljebb lép az árkategóriák képzeletbeli létráján, így az iPhone 7S lesz az, ami valamivel megfizethetőbben hozza el az újdonságot a felhasználók számára.

 

 

Az iPhone 7S minden bizonnyal megmarad majd a sima 7-esnél látott háznál; nem valószínű, hogy hatalmas változtatások érkeznek majd telefon formáját illetően – ami nem romlott el, minek javítani? A legszembetűnőbb különbség az anyagválasztásban rejlik: a prototípus 7S teljes hátoldala üvegből készült. Ennek hatására eltűntek az antenna-csíkok is, mivel az üveg szinte teljes mértékben átengedi a jelet. Ráadásul ez a hátlap a pletykált vezeték nélküli töltést is megkönnyítené – az iPhone 8 mellett itt is megjelenhet a rég hiányolt funkció. Az üvegen kívül az alumínium a másik domináns anyag; a kettő remekül kiegészíti egymást.

 

 

Természetesen a legnagyobb változás hardverügyileg történik majd. Várakozásaink szerint megjelennek majd az A11-es chipek, valamint a 64 GB-ra történő ugrás az alapmodell esetében. Itt senki se számítson teljes előlapos OLED-kijelzőkre és virtuális Home-gombokra – az ilyen nyalánkságokat az Apple a jubileumi iPhone-jára tartogatja. Ez persze az árazásban is meglátszik majd: a legelfogadottabb vélemény az, hogy a 7S/7S Plus páros marad a megszokott 650/769 dolláros árnál, míg az iPhone 8 sokkal-sokkal többe kerül majd.

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése