iPhone 8 kiszivárogtatás: küszöbön a vezeték nélküli töltés

Almás Pletykák   |   2017.07.27 - 23:03   |   Írta: Pausch Rita   |   4618
27. júl iPhone 8 kiszivárogtatás: küszöbön a vezeték nélküli töltés

A kínai Weibon felbukkant egy alkatrész az iPhone 8-ból, ami azt jelenti, kezdhetünk örülni.

Az emberek nagyrészt azzal vannak elfoglalva, hogy hogyan is néz majd ki a legújabb iPhone. Feltehetően azért, mivel lényegében 3 éve nem változott a dizájn és már mindenki vágyna valami újra. Elvégre az iPhone 6 kiérkezése óta az iPhone-ok lényegében ugyanúgy néznek ki, kivéve persze az SE-t, aminek a külseje egészen 2012-ig nyúlik vissza.

Ami a külsőt illeti, mostanában derült ki, hogy eléggé valószínű, csak fekete színű készüléket dobnak majd piacra azért, hogy a káva nélküli kijelző dizájnja és például az előlapi kamera, illetve szenzorok egységesen összepasszoljanak. Vagyis a fehér és fényes fehér modellről szóló hírek elképzelhetők, hogy kacsaként illannak majd a semmibe.

Ugyanakkor azért lényegesen több van az iPhone-ban a külsejénél és annál, hogy kizárólag ezzel kellene foglalkozni. Most például úgy tűnik, egy egészen klassz és nyugodtan írhatjuk várva-várt újdonság van kilátásban.

 

 

A BGR szerdán kapott egy fülest arról, hogy a Weibóra felkerült egy alkatrész, ami ezidáig nem volt az iPhone-ok része, ám nemsokára bekerül a készülékekbe. Azoknak, akik nem annyira jártasak a telefon aktarészekben, ahogy a legtöbb ember nem az, feltehetően nem túl beszédesek a képek. Dióhéjban: ez az alkatrész teszi lehetővé, hogy az iPhone 8 vezeték nélkül is tölthető legyen. A címkén rajta olvasható a QI felirat pedig egy népszerű vezeték nélküli töltési standard.

Honnan is tudható, hogy ez egy iPhone alkatrésze és nem egy olyan készülékből való esetleg, ami már tudja ezt a funkciót? Erre garancia nincs, az azonban beszédes, hogy úgy látszik, egy Lightning csatlakozóval látták el. A képen, noha elhomályosították a feliratot, azért alul kiolvasható még így is az iPhone szócska. Lehetne persze ez egy kamu kép is, csak értelme nem sok lenne. Ezek alapján a külföldi rajongói oldalak szinte mindegyike biztosra veszi már, hogy érkezik a régóta remélt vezeték nélküli töltés az új almás mobilba.

 

 

A pletykagyár is már évek óta ígéri ezt a funkciót, szóval most már tényleg legfőbb ideje lenne, hogy tényleg megvalósuljon, bekerüljön az alkatrész, és vele együtt a funkció is a kedvenc Apple telefonunkba.

Mivel az iPhone 8 bemutató (az iPhone 7s és 7s Plus társaságában) szeptember elejére várható, már nem kell sokat várnunk arra, hogy ez a kiszivárogtatás valós bizonyítéknak bizonyuljon, vagy sem...

Forrás: AppleRider/ BGR

Kapcsolód cikk:




Kommentek megjelenítése