16. máj Kiszámolták, mennyibe kerülhet az iPhone 8

Kiszámolták, mennyibe kerülhet az iPhone 8

Almás pletykák           2017.05.16 - 22:05           Írta: N Marcell           25132

Néhány elemző egészen pontos számokkal tudott szolgálni.

Azt mindenki tudta, hogy az iPhone 8 lesz minden idők legborsosabb árával ellátott Apple telefonja. Részben köszönhető ez a megnövekedett gyártási költségeknek, részben a piac folyamatos változásainak. Most pedig, hogy szépen-lassan közeledik a telefon megjelenése, egyre többen fordulnak a zászlóshajó árcédulájának irányába.

A napokban adta ki befektetői számára Simona Jankowski elemző a becslést, melyben előrevetíti, mennyibe fog fájni az iPhone 8/X/iPhone Edition. A 128 GB-os eszköz árára 999 dollárt, a 256 GB-osra pedig 1099 dollárt saccolt. Viszonyítási alapként a jelenleg legdrágábban forgalmazott iPhone modell az iPhone 7 Plus 256 GB-os verziója, mely egészen pontosan 969 dollárba kerül. Továbbá alátámasztotta azt is, hogy az OLED-kijelző, a 3D-érzékelők és az AR (Augmented Reality – beágyazott valóság) támogatás is mind-mind megtalálható lesz majd a telefonban.

Egy másik elemző, Steven Milunovich is végzett hasonló számításokat korábban. Az ő előrejelzése szerint a telefon ára 850 és 900 dollár közé fog esni – Jankowskival szemben ő az árat a 64 GB-os modellel állította párba. Így a kérdés inkább az, hogy melyik memóriakészlettel ellátott telefonhoz kapcsolódik majd a szinte ugyanakkorára tippelt árcédula.

A fent írtaknál fontos figyelembe venni, hogy a magyarországi árak igencsak különbözőek lesznek az országok eltérő adói miatt. A cikkben amerikai árak szerepelnek, itthon drágábban lehet majd hozzájutni az eszközökhöz.

Forrás: AppleRider/9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:


Hozzászólások

Több Apple hír
12. dec

Phil Schiller: az iPad Pro szerintünk helyettesíthet egy Mac-et

Apple hírek

Vagy ha nem is helyettesíti, legalább kiegészíti.

Bővebben

12. dec

Az Apple megerősítette: felvásárolják a Shazamot

Apple hírek

Korábban megírtuk, hogy az Apple komoly ajánlatot tett a brit vállalatnak.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben