Apple akció: ingyen Beats füles MacBook és iPad Pro vásárláshoz

Apple Hírek   |   2017.08.08 - 20:38   |   Írta: Pausch Rita   |   3393
08. aug Apple akció: ingyen Beats füles MacBook és iPad Pro vásárláshoz

Most az Apple adja a ritmust az egyetemistáknak: vezeték nélküli Beats fülhallgató ajándékba.

Nagyszerű hírünk van az Alma rajongóknak. Az Apple sulikezdési akciót hirdetett Magyarországon is, a felsőoktatásban tanuló diákoknak augusztus 8. és október 12. között.

„Ha felsőoktatási célra vásárolsz egy, az akcióban részt vevő Macet, kedvezményben részesülsz, és kapsz egy Beats vezeték nélküli fejhallgatót is.” – áll a hirdetésben.

Vagyis az egyetemisták (szüleik és pedagógusok) most igazán örülhetnek, ha épp Mac vagy iPad Pro vásárlás előtt állnak. Egy vezeték nélküli Beats fülhallgató boldog tulajdonosai is lehetnek az új számítógépük mellé.

A kedvezmény egyaránt vonatkozik azokra, akik már felsőoktatási hallgatók, vagy idén nyertek felvételt felsőoktatási intézménybe, felsőoktatási hallgatók szülei, illetve az oktatás bármelyik szintjén dolgozó pedagógusok és alkalmazottak.

Az akcióban részt vevő Mac számítógép (iMac, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro és MacBook Air) vagy iPad Pro vásárlása esetén, a vásárlók Beats Solo3 Wireless fejhallgatót (99 990 Ft), Powerbeats3 Wireless fülhallgatót (65 990 Ft) vagy BeatsX fülhallgatót (49 990 Ft) kapnak ajándékba. (Egyszerre természetesen csak 1 terméket.)

Ez azért elég jó ajánlat! További részletekért látogass el az Alma webáruházába: Apple Store HU

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése