Már Jobs is Beats fülessel nyomult

Tech Hírek   |   2017.07.16 - 13:59   |   Írta: Pausch Rita   |   2431
16. júl Már Jobs is Beats fülessel nyomult

Nézzétek csak, miről hallgatott zenét Steve Jobs!

Ugyan az Apple csak 3 évvel Steve Jobs halálát követően vásárolta meg a Beats-et 2014-ben. Mégis érdekes képek kerültek elő az egykori almás fenegyerekről, amint egy Beats fülest használ.

Jobs-ról kevesen tudják, de mániákus audiofil volt. Ebből kifolyólag és baráti kapcsolatán keresztül is, még életében volt kapcsolódása a később felvásárolt vállalattal. Az HBO mini dokumentum-sorozata, „The Defiant Ones” címmel Dr. Dre és Jimmy Iovine kapcsolatát mutatja be a kezdetektől. Az egyik ilyen műsorban Jimmy megkérte a barátait, hogy teszteljék az általuk fejlesztett fülhallgatókat. Az egyik barátja nem más, mint az egykori Apple vezér, Steve Jobs volt…

Az alábbi képen látható, ahogy Steve egy iPodról hallgat zenét egy korai Beats fülesen:


  

Jobs-ról kicsit nehéz elképzelni, hogy lett volna preferált fülhallgató márkája, ismerve a hozzáállását a dolgokhoz. Mivel a Beats fülesek az első időkben nem kaptak túl jó kritikákat, lehet, hogy ekkor még Jobs sem igazán preferálta őket. Az első értékelők túl hangosnak, túl rondának és nagynak tartották kezdetben a Beats fülhallgatóit. Köszönhetően a gerilla marketingnek, amit Dre és Iovine folytattak, ehhez képest eléggé felfutott a vállalat, hiszen 2014-ben az Apple már 3 milliárd dollárért vásárolta meg Dr. Dre és Iovine elektronikai gyermekét. A Beats fülesek pedig mostanra ugyanolyan státusszimbólumoknak minősülnek, mint az Apple termékek.  

Forrás: AppleRider/ CultofMac

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése