Megtörtént: az iPhone 7 alulmaradt egy gyorsaságteszten!

Tesztek   |   2017.06.28 - 18:16   |   Írta: N Marcell   |   14675
28. jún Megtörtént: az iPhone 7 alulmaradt egy gyorsaságteszten!

A nyár legnagyobb androidos durranása sikeresen megelőzte a korábbi bajnokot.

Bár sokan vélik úgy, hogy a OnePlus 5 csak egy pofátlan iPhone-koppintás, tagadhatatlan, hogy a OnePlus telefonsorozatának legfrissebb etapja nem elég, hogy dugig van tömve bivalyerős hardverrel, még az Android rendszert is remekül használja ki (ráadásul igencsak megfizethető). Nem csoda, hogy a nyár legütősebb csúcsmobiljának nevezett eszköz méltó kihívója az iPhone 7 Plusnak, aki eddig a sebességtesztek nehézsúlyú bajnokaként könnyedén maga mögé utasított mindenkit.

 

 

David Raihmi tapasztalt “gyorsaságteszterként” évek óta vezényli le az Android-Apple telefonok közti párbajokat, viszont a legutóbbi összehasonlítás még számára is meglepő:

ez ugyanis az első eset, ahol az iPhone 7 kikapott, nem kevesebb mint 7 másodperccel!

A teszt viszont több frontról is megkérdőjelezhető, ugyanis a OnePlus főleg az animációi gyorsasága miatt lett fürgébb, a tényleges teljesítménye szinte megegyezett az iPhone-éval. A másik vitatható téma, hogy a végeredmény kizárólag az appok megnyitásának sebessége alapján született meg; ráadásul az alkalmazások első alkalommal történő előhozását az iPhone gyorsabban abszolválta, a OnePlus csak a (cache-ből) újra-megnyitásnál vette át a vezetést. Így a telefonok nem voltak olyan, keményebb strapának kitéve, mint 4K videók betöltése vagy fájlok exportálása. Ki tudja, azon a fronton talán az iPhone győzedelmeskedett volna.

Ha viszont félretesszük a szőrszálhasogatást, tisztán látszik az eredmény: koppintás vagy sem, a OnePlus 5 letaszította a trónjáról az iPhone 7 Plus-t. Szerencsére ősszel befut az iPhone 8, ami (ha eleget tesz a nagyközönség kéréseinek) könnyedén felmossa majd minden Androidos eszközzel a padlót.

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek: 

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése