Pofátlan iPhone-másolat a nyár legdurvább androidos csúcsmobilja?

Almás Pletykák   |   2017.06.15 - 11:00   |   Írta: L Ferenc   |   16557
15. jún Pofátlan iPhone-másolat a nyár legdurvább androidos csúcsmobilja?

Ez a sokak által várva várt high-end készülék igen komoly hasonlóságot mutat a nagyobbik almás mobillal.

A OnePlus tavaly nyáron leplezte le a remek ár/érték arányú, nem kevesebb mint 6 GB RAM-mal támadó OnePlus 3-at, melynek az év végén OnePlus 3T néven mutatkozott be az enyhén ráncfelvarrt utódja. A kínai vállalat nem meglepő módon idén nyáron is hallatt magáról: a szerencsétlenséget hozó 4-es számot átugró gyártó június 20-án leplezi le a OnePlus 5-öt.

Noha a hivatalos bejelentésre csak pár nap múlva kerül sor, a OnePlus lényegében már mindent kiszivárogtatott az újdonsággal kapcsolatban, így például jó néhány fotót is publikált róla. Elég egyetlen pillantást vetni az alábbi képre, és jól látható, hogy a OnePlus 5 hátsó részét egyértelműen az iPhone 7 Plus inspirálta:

A dupla hátsó kamerás készülékben egy Snapdragon 835-ös chipset, és 8 GB RAM kap helyet, a belsőmemória kapacitása pedig 64-128 GB lesz, de könnyen lehet, hogy egy 256 GB-os csúcsmodell is érkezni fog. Említést érdemel továbbá az 5,5 colos képátlójú Full HD érintőkijelző, az előlapi ujjlenyomat szenzor, a 3300 mAh kapacitású akkumulátor, illetve a Bluetooth 5.0 támogatás. A OnePlus 5 alapára várhatóan 479 euró (147 ezer forint) lesz. 

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése