Két új színben mutatkozott be az iPhone 13 széria

Apple Hírek   |   2022.03.08 - 21:36   |   Írta: ARPII   |   5521
08. márc Két új színben mutatkozott be az iPhone 13 széria

Sok embernek tetszeni fog.

Az Apple március 8-án tartott „Peek Performance” eseményén számos hardvert bemutatott, többek között két új iPhone 13 Pro széria kivitelt, az új harmadik generációs iPhone SE-t, az új M1-es iPad Air-t, a Mac Studio-t, és a Studio Display-t, illetve egy új processzort, M1 Ultra néven, valamint szó esett még az Apple TV+ szolgáltatás kimagasló eredményeiről is.

 

Az iPhone 11 után visszatért a palettára az elegáns, de mégis játékos zöld szín, ami március 11-től már hazánkban is előrendelhető. Tim Cook, a cég vezérigazgatója így beszélt az új kivitelekről:

 

Ma a „Peek Performance” eseményen bemutatunk két gyönyörű új színállást. Az iPhone 13 lenyűgöző ebben a merész új zöld színben, precíziósan csiszolt hátlapi üvegével és színben hozzá passzoló alumínium széleivel. Az iPhone 13 Pro pedig kifinomult új alpesi zöld színben csatlakozik a valaha készített legprofibb termékcsaládunkhoz.

 

 

A zöld szín nem először jelenik meg az iPhone külsején, a cég először még az iPhone 5C-nél mutatott be egy lime zöld kivitelt 2013-ban, legközelebb pedig az iPhone 11 kapott menta zöld burkolatot, illetve az iPhone 11 Pro is bezöldült, méghozzá éjfél zöld árnyalatban, három éve 2019-ben. Persze funkciók terén ugyan azt kapjuk majd - a vas változatlan, csupán a köntöst cserélték.

 

Így az iPhone 13, és iPhone 13 mini most már hat különböző kivitelben is kapható: zöld, rózsaszín, kék, éjfekete, csillagfény és (PRODUCT) RED színállásokban is elérhető.

 

Emellett az iPhone 13, és iPhone 13 Pro most már öt különböző kivitelben is kapható: alpesi zöld, ezüst, arany, grafit, illetve sierrakék, ezek a színek, amikben a csúcsmodellek pompáznak.

 

Nektek melyik a kedvenc iPhone 13, illetve iPhone 13 Pro színetek? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: Apple

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése