Az egész világon elérhetővé válik az Apple Független Szervizszolgáltatás programja

Apple Hírek   |   2021.04.03 - 00:35   |   Írta: N Marcell   |   4108
03. ápr Az egész világon elérhetővé válik az Apple Független Szervizszolgáltatás programja

A programon keresztül a techcég eredeti alkatrészekkel, eszközökkel, javítási kézikönyvekkel és diagnosztikával látja el a partnereit a garancián kívüli javításokhoz.

Nemsokára 200-ra bővül azon országok száma, ahol elérhető az Apple Független Szervizszolgáltatás programja – majdnem az összes olyan területen, ahol kaphatók az Apple termékei. Az eredetileg 2019-ben, az Egyesült Államokban indított, majd tavaly Kanadára és Európára is kiterjesztett program lehetővé teszi a kisebb és nagyobb szervizeknek is, hogy hozzájussanak azokhoz a gyári alkatrészekhez, szerszámokhoz, kézikönyvekhez és diagnosztikai eszközökhöz, melyekkel biztonságosan és megbízhatóan javíthatók az Apple termékei. Már több mint 1500 Független Szerviz szolgálja ki a vásárlót szerte az Államokban, Kanadában és Európában.

„Az, hogy részesei lehetünk a Független Szerviz programnak, hatalmas segítséget jelent mind a vállalkozásomnak, mind az alkalmazottjaimnak és a vásárlóimnak – nyilatkozta Scott Baker, a texasi Wimberley-ben található Mister Mac üzlet tulajdonosa – mióta beléptünk, rengeteg segítséget kapunk az Apple-től, és ugyanilyen sok segítséget tudunk nyújtani azoknak, akik elromlott készülékekkel érkeznek hozzánk. Tényleges izgalmat jelent ez a kis városunkban."

„A Független Szerviz programban való részvétel nagyon pozitív élmény volt számunkra, és a vásárlóink számára is – mondta Nils Weber, a német Pro Repair GmbH menedzsere – A COVID-19 járvány alatt is biztos alkatrészellátás lehetővé tette, hogy az üzletünk ki tudja szolgálni a hirtelen megnövekedett igényt a kontaktmentes javításokra.”

Az összes regisztráló vállalkozás ingyenes tréninget is kap az Apple-től, a fentebb említett alkatrészeken és egyebeken felül. Ezen az oldalon tudjátok ellenőrizni, hogy egy cég részt vesz-e a programban.

 

A szervizszolgáltatások kiterjesztése a COVID-19 járvány idején

Az Apple kényelmes javítási lehetőségeket nyújt a több mint 5000 üzletből álló, globális hálózatot alkotó Független Szervizpartnereinek segítségével, mind a garanciás, mind a garancián kívüli esetekben. Az Apple, valamint összes szervizpartnere elsődlegesnek tartja a vásárlói egészségét és biztonságát a COVID-19 járvány alatt, így bevezették a kontaktmentes, postán keresztül történő szállítást, illetve gondosan betartják az egészségügyi és biztonsági irányelveket.

 

A Független Szerviz program elérhetősége

  • A programba való csatlakozás ingyenes. Hogy jogosultak legyenek a belépésre, a szervizeknek bele kell egyezniük, hogy folyamatosan foglalkoztatnak egy Apple által tanúsított szerviztechnikust. A tanúsítvány megszerzésének folyamata egyszerű, és szintén ingyenes. A kritériumoknak megfelelő szervizek megvásárolhatják az Apple eredeti, gyári alkatrészeit és szerszámait azon az áron, amin az Apple hivatalos szervizei is megkapják őket, valamint hozzáférésük nyílik az ingyenes dolgozói tréninghez, leírásokhoz valamint diagnosztikához.
  • Ezzel a héttel kezdve az alábbi országokban is megnyílik a jelentkezés az Apple Független Szervizprogramjára: Afganisztán, Ausztrália, Banglades, Bhután, Brazília, Brunei, Cook-szigetek, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Fidzsi-szigetek, Fülöp-szigetek, Guam, Hong Kong, India, Indonézia, Japán, Kambodzsa, Korea, Laosz, Makaó, Malajzia, Maldív-szigetek, Mongólia, Mianmar, Nepál, Pakisztán, Pápua Új-Guinea, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Srí Lanka, Tajvan, Thaiföld, Tonga, Törökország, Új-Zéland, Vanuatu és Vietnam.
  • Az idei év folyamán az alábbi országokban is elérhető lesz a program:  Albánia, Algéria, Angola, Anguilla, Antigua és Barbuda, Argentína, Aruba, Azerbajdzsán, Bahama-szigetek, Bahrein, Barbados, Fehéroroszország, Belize, Benin, Bermuda, Bolívia, Bosznia-Hercegovina, Botswana, Brit Virgin-szigetek, Burkina Faso, Burundi, Kamerun, Csád, Chile, Kína, Kolumbia, Comore-szigetek, Costa Rica, Curaçao, Kongói Demokratikus Köztársaság és Kongói Köztársaság, Dél-Szudán, Dominika, Dominikai Köztársaság, Dzsibuti, Ecuador, az Egyesült Államok Virgin-szigetei, Egyiptom, El Salvador, Egyenlítői-Guinea, Elefántcsontpart, Eritrea, Etiópia, Észak-Macedónia, Gabon, Gambia, Grúzia, Ghána, Gibraltár, Grenada, Guatemala, Bissau-Guinea, Guineai Köztársaság, Guyana, Haiti, Holland Antillák, Honduras, Irak, Izrael, Jamaica, Jordánia, Kajmán-szigetek, Kazahsztán, Kenya, Kirgizisztán, Közép-afrikai Köztársaság, Kuvait, Libanon, Libéria, Líbia, Madagaszkár, Mali, Mauritánia, Mauritius, Mayotte, Mexikó, Moldova, Montenegró, Montserrat, Marokkó, Mozambik, Namíbia, Nicaragua, Niger, Nigéria, Omán, Örményország, Palesztina, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Rwa nda, Szenegál, Szerbia, Seychelle-szigetek, Sierra Leone, Sint Maarten, Szomália, Spanyol Virgin-szigetek, St. Barthelemy, St. Kitts és Nevis, St. Lucia, St. Martin, St. Pierre és Miquelon, St. Vincent valamint a Grenadine-szigetek, Suriname, Tádzsikisztán, Tanzánia, Togo, Trinidad és Tobago, Tunézia, Türkmenisztán, Turks- és Caicos-szigetek, Uganda, Ukrajna, Uruguay, Üzbegisztán, Venezuela, Wallis és Futuna, Zambia és Zimbabwe.

Forrás: StillApple

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése