Breaking: Megvan a következő Apple termékbemutató hivatalos időpontja (frissítés: iPhone nélkül)

Apple Hírek   |   2020.09.08 - 17:27   |   Írta: N Marcell   |   8887
08. szept Breaking: Megvan a következő Apple termékbemutató hivatalos időpontja (frissítés: iPhone nélkül)

Az Apple végül nem tolta el októberre a telefon bemutatóját, szeptember 15-én lesz megtartva.

Az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 15-én, azaz mától pont egy hétre megtartják az éves termékbemutató eseményüket, ami valószínűleg az idei WWDC-hez hasonlóan teljesen online, élő közönség nélkül lesz megtartva a koronavírus-pandémia miatt. Az eseményen biztosan bemutatkozik az iPhone 12 több verziója is, valamint az Apple Watch Series 6, illetve nagy valószínűséggel a várva-várt, AirTags-nevű kütyü.

Bár nagyon sok jel arra mutatott, hogy gyártási nehézségek miatt csak októberben fogják tudni megtartani az eseményt, az Apple mégiscsak jövő hétre tette azt, és így folytatta a sok éves tradíciójukat a szeptemberi termékbemutatókkal. Az eszközök szokás szerint az esemény után pár héttel válnak megvásárolhatóvá, az azonban már tényleg nagyon kérdéses, hogy a járvány miatt tudják-e tartani az október eleji határidőt a forgalmazás megkezdésével.

Mire számítunk

A főattrakció biztosan az iPhone 12 lesz, ez nem kérdés. Ha hihetünk a gyártósorok mellől érkező szivárgásoknak, akkor idén négy különböző verziót mutatnak majd be – megmarad a két drágább, profibb modell, viszont az olcsóbb telefon is kap magának egy kistestvért. Az iPhone 11 helyére jön hát az iPhone 12 és az iPhone 12 Max, a Pro-termékvonalban pedig az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max. A Próknál marad az eggyel több lencsével felszerelt kamerarendszer, viszont az A14 processzort mindegyik modell megkapja. Ez már nem mondható el biztosan az 5G-chipről, hiszen nem túl valószínű, hogy az Apple az olcsóbb modellekbe bele tudná rakni komoly áremelkedés nélkül. Az iPhone-ok mellett érkezhet még egy frissített, iPad Pro-szerű iPad Air is, valamint az új szenzorokkal, illetve egy új háztípussal felszerelt Apple Watch Series 6 (ez utóbbi valószínűleg műanyag lesz, a célközönsége pedig a fiatalabb generáció). Végül pedig elképzelhető, hogy végre bemutatkozik az AirTags, egy Tile-szerű követőeszköz, amit a különböző használati tárgyaink megkeresésében tud hatalmas szolgálatot nyújtani.

Az eseményt mi, a HasználtAlma csapata is egy élő közvetítés keretein belül fogjuk követni, ahol magyarul, folyamatos fordítás és magyarázat mellett nézhetitek meg, mivel rukkol elő az Apple ebben a kaotikus évben. Mindenképpen tartsatok velünk!

Update: az Apple végül nem szeptember 15-én mutatta be az iPhone 12 szériát - mégsem tudták tartani az időpontot. Az eseményen bemutatkoztak a legújabb Apple Watch-ok és iPadek, az iPhone-ra még várnunk kell.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése