Mit jelent be az Apple ezen a héten?

Almás Pletykák   |   2020.09.07 - 09:47   |   Írta: L Ferenc   |   3873
07. szept Mit jelent be az Apple ezen a héten?

Egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy a héten lesz egy bejelentés.

Az elmúlt években hozzászokhattunk már ahhoz, hogy az Apple mindig az ősz elején jelentette be aktuális új csúcsmobiljait. Idén ez várhatóan egy kicsit máshogy fog alakulni, ugyanis a koronavírus világjárvány némileg keresztülhúzta az amerikai vállalat számítását. 

Jelen pillanatban körülbelül annyit lehet tudni, hogy az Apple ezen a héten valamivel elő fog rukkolni. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy napokon belül itt lesznek a cég sokak által várva várt termékei. Jól értesült források szerint az Apple előreláthatólag annyit fog tenni, hogy holnap, vagyis szeptember 8-án kedden ki fog adni egy sajtóközleményt azzal kapcsolatban, hogy mikor várható a legközelebbi termékbemutatója. Amire a jelenlegi vírushelyzet miatt nagy valószínűség szerint közönség nélkül, online formában kerül majd sor. 

Emlékeztetőül, az Apple tavaly augusztus 29-én küldte ki a szeptember 10-re szóló sajtómeghívóit, vagyis 12 nappal az eseményt megelőzően. Elképzelhető, hogy idén nem telik majd el ennyi idő a meghívó és bejelentés között, mivel az érintetteknek egy online termékleleplezésre nem kell olyan szinten előre felkészülniük, mint egy valódi termékbemutatóra. 

Most már csak az a kérdés, hogy az Apple milyen újdonságokat fog leleplezni közelgő eseményén? Ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények: míg egyesek úgy tudják, hogy a legközelebbi termékbemutatón még csak az új iPadek és/vagy okosórák mutatkoznak majd be, és az új iPhone-okra még várni kell, addig mások szerint kapásból jönnek az új almás mobilok is. Vagy csak azok.

Az iPad Air 4 és a Watch Series 6 is érdekes újdonságokat hozhat magával, azonban a legtöbben értelemszerűen az iPhone 12-esek leleplezését várják. Az Apple várakozások szerint négy telefont fog hamarosan leleplezni. Ezek közül az iPhone 12 lesz a legkisebb méretű: az 5,4 colos paneles újdonság a szupervékony kávák miatt kisebb lehet, mint a tavasszal piacra dobott 4,7 colos új iPhone SE. A másik végletet a 6,7 colos kijelző iPhone 12 Pro Max jelentheti, és most először az összes új almás mobil OLED képernyőt fog felvonultatni. Jelentős fejlesztések várhatók kamera fronton, bár a felbontás várhatóan nem nő majd 12 megapixel fölé, és Apple fronton elsőként a 12-es iPhone széria kaphat 5G támogatást. 

Ahogy egyelőre az iPhone 12 sorozat hivatalos bemutatójának időpontja is ismeretlen, egyelőre azt sem tudni, hogy a leleplezést követően mennyit kell majd várnunk arra, hogy az új mobilok a kereskedelmi forgalomban is felbukkanjanak. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése