Szeptemberben még nem leplezik le az iPhone 12-t

Almás Pletykák   |   2020.08.14 - 09:59   |   Írta: L Ferenc   |   3371
14. aug Szeptemberben még nem leplezik le az iPhone 12-t

Nemcsak a piaci debütálás, a hivatalos leleplezés is késni fog.

Nyílt titok, hogy az Apple idén ősszel várhatóan négy vadonatúj okostelefonnal fog előrukkolni. Szinte biztos, hogy a két végletet az 5,4 colos, illetve a 6,7 colos modellek jelentik majd, és az is egyre biztosabb, hogy az iPhone 12 típusjelzésű készülékekre sajnos az eredetileg tervezettnél többet kell várnunk. Minden értelemben.

Eddig azzal lehetett számolni, hogy az Apple jó szokásához híven valamikor szeptember elején, vagy közepén leplezi le új csúcsmobiljait. Az pedig már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a kereskedelmi forgalmazás a megszokottól eltérően nem szeptember végén fog megkezdődni. 

A legfrissebb híradások most arról szólnak, hogy nemcsak a piaci debütálás csúszik, hanem maga a leleplezés is. Vagyis szeptember elején egész biztosan nem mutatják be az iPhone 12 termékcsalád tagjait, de erre sajnos még szeptember végén sem kerül sor. 

Jon Posser piaci elemző úgy tudja, hogy az almás mobilok hivatalos leleplezésére várhatóan október 12-én kerül majd sor, vagy legalábbis a negyvenkettedik héten. Emberünk arról számolt be, hogy a normál iPhone 12-esek előreláthatólag egy héttel később, tehát jó eséllyel október 19-én érkeznek meg a boltokba. A komolyabb tudású Pro kivitelekre azonban még többet kell várnunk, ezeknek a készülékeknek az előrendelése és a szállítása is csak novemberben kezdődhet meg. 

A szeptember tehát minden valószínűség szerint az iPhone 12, az iPhone 12 Max, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max nélkül fog eltelni, de ez nem jelenti azt, hogy az első őszi hónapban mély hallgatásba burkolózna az Apple. Posser értesülései szerint az amerikai vállalat szeptember 7-én, vagy legalábbis valamikor a harminchetedik héten új termékeket fog bejelenteni. Úgy néz ki, hogy ekkor debütál majd az új Apple Watch okosóra és az új iPad tabletek, de meglepő módon nem élőben egy színpadon, hanem egyszerűen egy sajtóközlmemény és sajtófotók formájában. 

A nagy rivális Samsung a múlt héten jelentette be aktuális csúcsmobilját, a Galaxy Note20 Ultrát, melynek forgalmazása a jövő héten kezdődik meg. A dél-koreai cég ezenkívül egy új okosórát, a Galaxy Watch 3-at, valamint két új tabletet, a Galaxy Tab S7-et és a Galaxy Tab S7+-t is bemutatta. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése