Apple Glass, AirTags, Apple Silicone – ezek szinte biztosan érkeznek 2021-ben

Almás Pletykák   |   2021.01.04 - 20:59   |   Írta: ARPII   |   1758
04. jan Apple Glass, AirTags, Apple Silicone – ezek szinte biztosan érkeznek 2021-ben

Izgalmas évnek nézünk elébe.

A méltán híres elemző, Ming-Chi Kuo már évek óta lát el minket érdekesebbnél-érdekesebb információkkal az Apple-t illetően, ami viszont ennél is jobb, az az hogy ezek többségében igaznak is bizonyulnak. Az idei évre többek között azt is beígérte Nekünk, hogy megláthatjuk majd az AirTag-et és az Apple egy AR (kiterjesztett valóság) alapú eszközét.

 

Kezdjük talán az AirTag-gel, ez a kis kütyü a Lokátorral (Find My) kombinálva hatalmas segítség lehet az elvesztett tárgyaink megtalálásában. Róla írtunk már Nektek bővebben is a tavalyi év során, így ha érdekelne Titeket a kütyü akkor ezen a linken többet is megtudhattok róla. Sajnos pontosabb dátumot nem árult el az elemző, így a megjelenés valamikor 2021-ben lehet, valószínűleg más eszközökkel karöltve, hiszen egy relatíve új termékről beszélhetünk, mármint az Apple termék palettáján. Persze az sem kizárt, hogy szép csendben kerül majd fel a cég weboldalára, akárcsak az AirPods Max tavaly decemberben.

 

Talán a legizgalmasabb eszköz Kuo listáján az Apple eddig még ismeretlen AR szemüvege, vagy egyéb kiegészítője, ugyanis az elemző erre csak „ AR eszköz”-ként hivatkozott, így ne vegyünk arra mérget, hogy biztosan egy szemüveget kapunk, habár ez lenne a legkézenfekvőbb. Elképzelhető, hogy itt is több eszközről tudunk majd beszélni: egy belépő szintű okos szemüveg, mellette pedig egy komolyabb AR headset. Róla is írtunk már egy részletes anyagot, ahol minden addigi információt összehoztunk egy kalap alá, ezt itt találjátok.

 

Végül pedig az Apple Silicone, sokak számára talán ez a legizgatóbb téma, nem pedig a szemüveg, amit meg tudok érteni, hatalmas előrelépést tett ugyanis az Apple ezen a téren. Minden bizonnyal MacBook-okat fogunk majd látni idén, az új házon belüli chippel, ezek pedig a 14 illetve 16 colos MacBook Pro-k lehetnek, az erősebb Mac-ekre úgy tűnik még legalább 2022-ig kell majd várni.

Ti mit vártok az Apple-től 2021-ben? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: appleinsider

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése